Sanatkar Başkan

Sanatkar Başkan

Bahşılı’nın sevilen Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in 10 parmağında 10 marifetinin olduğu ortaya çıktı. Tekin’in ahşap oymacılığında iyi bir sanatkar olduğu anlaşıldı

TAKIM ELBİSE GİYMİYOR

Yıllarca yüksek kademelerde bürokrat olarak çalıştıktan sonra 2018 yerel seçimlerinde memleketi Bahşılı’ya belediye başkanı olarak seçilen Recep Zafer Tekin göreve geldiği günden bu yana çok özel günler hariç hiç takım elbise giymiyor. Mesaiye genellikle spor elbise veya zaman zaman iş elbisesi ile geldiği gözlenen Belediye Başkanı bu davranışıyla özellikle sahada çalışan personele örnek oluyor. Tekin sahada yapılan çalışmalarda personelin başında işveren gibi değil onlarla bir olup çalışarak hem işin kaliteli olmasını hem de zamanında bitirilmesinde önemli rol oynuyor.

 

10 PARMAĞINDA 10 MARİFET

Özellikle ilçe halkına kendini kısa sürede sevdirmeyi başaran Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ilçeye yaptığı hizmetler ve daha çok Ankara siyasetinde özel girişimleriyle ilçeye yatırımlar konusunda başarılı bir grafik çizen Tekin’in birçok konuda olduğu gibi sanatçı bir yönün de olduğu ortaya çıktı. Sosyal paylaşım sitesi facebook özel hesabından yaptığı bir paylaşımda kendisini ziyarete gelen 92 yaşındaki akrabası marangoz Yaşar Gülderen’nden tam not aldığı ahşap oyma el ürünü saatin kendi eseri olduğunu yazması sanatçı yönünü ortaya çıkardı. Tekin hem de iyi bir ahşap oyma sanatçısı olduğunu söyledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ