SANATINI İYİ BİLEN TERZİLER İÇİN İŞ ASLA BİTMEZ

SANATINI İYİ BİLEN TERZİLER İÇİN İŞ ASLA BİTMEZ

Kırıkkale?nin tanınmış esnaflarından Terzi Haşim Usta, meslektaşlarını eleştirdi. Terzicilik mesleğinin bitmediğini dile getiren Haşim Usta ?Sanatını iyi bilen terziler için iş asla bitmez? diyen Tuna ?Allaha şükür işlerim çok güzel. Bazı zamanlarda müşte

İŞİNE ÖZEN GÖSTEREN HERKES BU DEVİRDE GEÇİNİR
Bazı terzilerin mesleğin bittiğine dair söylemlerine kızan 30 yıllık terzi Haşim Tuna terziliğin sanat olduğunu söyledi. İşini severek yapan herkesin geçimini sağlayabileceğini söyleyen Tuna ?Eğer terziler iş yok diyorlarsa, kabahati kendilerinde aramalıdırlar? dedi. Müşteriyi memnun etmenin gerekli olduğunu söyleyen Tuna ?İşini iyi yaparsan müşteri memnun kalır. Memnun kalan müşteri tekrar gelir. Arkadaşlarına çevresine de anlatır. Ama baştan savma iş yaparsan o zaman da adın çabuk duyulur. İşine özen gösteren herkes bu devirde geçinir? dedi.
 
ALLAHA ŞÜKÜR İŞLERİM ÇOK GÜZEL
 ?Sanatını iyi bilen terziler için iş asla bitmez? diyen Tuna ?Allaha şükür işlerim çok güzel. Bazı zamanlarda müşterilerime yetişemiyorum bile. İş yok diyen meslektaşlarım sanata verdikleri değeri kontrol etsinler. Biz terzi değiliz, biz sanatçıyız. Bunu unutmasınlar. Sanatı ancak sanatçı bitirir. Sanatını iyi yapmayan sanatçı, müşterisini memnun etmeyen terzi iş yapamaz? dedi. Tuna ayrıca meslekte çırak olmamasının sıkıntı olduğunu bu konuda meslektaşlarına katıldığını belirtti.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama