Sanatçılardan silah atılmamasına destek

Sanatçılardan silah atılmamasına destek

Yahşihan Kaymakamlığı tarafından yürütülen Silah Atmayalım, Hayatları Karartmayalım” isimli proje kapsamında can ve mal emniyetini tehdit eden, düğünlerde ve diğer kutlamalarda silah atılmaması konusu ile ilgili bilgilendirme çalışmaları hızla devam edi

SANATÇILARDAN ANLAMLI KAMPANYAYA DESTEK
Yahşihan Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Silah Atmayalım Hayatları Karatmayalım” kampanyasına bir destekte ilimizde düzenlenen bir konserde sahne alan sanatçılardan geldi. İlimizde düzenlenen bir konserde sahne alan sanatçılar sahneye “Düğünlerde Silah Atmayalım Hayatları Karartmayalım” yazılı afişle çıktılar. Yahşihan Kaymakamlığı tarafından yürütülen bu anlamlı kampanyaya destek verdiklerini kampanyanın hayata geçirilmesinde ve uygulamasında başta Yahşihan Kaymakamı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek konser alanında bulunan sevenlerinden kampanyaya destek olmalarını istediler.

BAŞARILI OLDUKLARI GÖZLENİYOR
Yahşihan’da vatandaşlarımızın kampanya konusunda haberdar edilmesini sağlamak amacıyla altı bin afiş ve broşürler basılarak Kamu Kuruluşları, işyerleri, minibüs durakları, camilerin giriş kapılarına ve toplu taşıma araçlarının camlarına asılarak kampanyaya katılımının artırılması hedefleniyor. Bu sayede eğlencelerin üzüntüye dönüşmesinin önüne geçmeye çalışan Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin oldukça başarılı oldukları gözleniyor.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ