Samsun Bulvarının ismi yeniden Alparslan Türkeş Bulvarı

Samsun Bulvarının ismi yeniden Alparslan Türkeş Bulvarı

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİN TAM DESTEĞİYLE

Samsun Bulvarının ismi yeniden Alparslan Türkeş Bulvarı

Kırıkkale Nisan ayı olağan Belediye Meclis toplantısında verilen önergenin sonuçlanmasının ardından, Samsun Bulvarı´nın ismi Alparslan Türkeş Bulvarı olarak değiştirildi.

RAPORLAR OKUNDU

Kırıkkale Nisan Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantı salonunda Belediye Meclis başkanvekili Çakır Yıldırım tarafından gerçekleştirilen Nisan ayı meclis toplantısı bir önceki aya ait meclis toplantısında alınan karar özetinin okunup oylanmasıyla başladı. Toplantıya Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Toplantıda Komisyondan gelen komisyon raporları okunarak oylandı.

ÖNERGE VERİLDİ

Divan başkanlığına, tüm meclis üyeleri tarafından verilen önerge Kırıkkale´nin en büyük bulvarlarından olan Samsun Bulvarının isminin değiştirilmesi teklif edildi. Önerge kabul edilerek gündeme alındı. Kırıkkale Samsun Bulvarı isminin ?Alparslan Türkeş Bulvarı? olarak değiştirilmesi maddesi oy birliği ile kabul edildi.

ENCÜMEN ÜYELERİ BELİRLENDİ

Meclis Toplantısında ayrıca Daimi Encümen Üyelerinin seçimi gizli oyla yapıldı. Encümen üyeline Gülseri Elmalı, Osman Hasgül ve İsa Güventürk seçildi. 5393 Sayılı kanuna göre Plan Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, AB ve Projeler Komisyonu, Gençlik ve Sosyal Hizmetler Komisyonu, ARGE komisyon üyeleri de açık oylama yapılarak belirlendi.

RENT A CAR´A YENİ DÜZENLEME

Kırıkkale´de faaliyet gösteren Rent a Car sahiplerine AR-GE komisyonu tarafından yapılan yeni düzenleme çalışmaları mecliste görüşüldü. Bu maddeye göre Rent a Car işletme sahipleri sadece araç kiralama işi yapabilecek. Meclis toplantısında İmar Tadilat talepleri alınarak komisyondan gelen raporlar görüşülerek oylandı. Toplantı divan başkanlığına verilen önergelerin görüşülmesiyle sona erdi.



Yunus Pehlivanlı
9.04.2017 10:45:15
Belediyeden birileride artık inşallah şu bir sene evvel yıktıkları Alpaslan Pehlivanlı Bulvarı -tak-ını hatırlarda söz verdikleri gibi bulvara yenisini takarlar.Bekliyoruz unutmadık !

mehmet sayın
10.04.2017 14:59:04
eski ismin verilmesinde emeği geçen başta belediye başkanı mehmet saygılı ve belediye meclisine çok teşekkür ederim

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü