Samsat Çiğköfte hizmette

Samsat Çiğköfte hizmette

Adıyaman Çiğköftesi?nin öncü temsilcilerinden Samsat Çiğköftecisi hafta sonu gerçekleşen görkemli açılış töreni ile Zafer Caddesi üzerinde hizmete girdi. Açılışa katılan Belediye Başkanı Veli Korkmaz genç girişimcilere başarılar diledi.

KORKMAZ BAŞARILAR DİLEDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy?un oğlu Enes Ulusoy tarafından faaliyete geçirilen işletmenin açılışına geniş katılım oldu. Belediye Bakanı Veli Korkmaz başta olmak üzere kent protokolünün de ilgi gösterdiği açılışta oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaflar ve çok sayıda vatandaşta hazır bulundu. Açılış töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Korkmaz kentin ihtiyacı olan dinamizmin özel sektörün güçlenmesiyle olacağını belirterek işletmelerini faaliyete geçiren girişimcilere teşekkür etti.

KENTE KATKISI BÜYÜK

Korkmaz, faaliyete geçen işletmeler ile birlikte hem o işletme sahiplerinin, hem komşu esnafın, hem vatandaşın, hem de devletin kazanacağını belirterek bu tip işletmelerin artmasının sevindirici olduğunu söyledi. Açılışın ardından özenle üretilen ve taze sebzeler ile ikram edilen çiğ köfteden tadan Korkmaz esprili bir şekilde köfteleri değerlendirdi. Korkmaz ?Çiğköftenin tadından en iyi lokantacılar odası başkanımız anlar. Ben çiğ köfte seven ve sık sık yiyen birisiyim. Benim damak tadıma uygun gelirse beğenirim. Bu köftenin de tadı gayet güzel? dedi.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü