Şampiyonluğa abone olduk!

Şampiyonluğa abone olduk!

KIRIKKALE GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HOKEY TAKIMI RAKİPLERİNİ EZİP GEÇTİ

KIRIKKALE GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HOKEY TAKIMI RAKİPLERİNİ EZİP GEÇTİ

Şampiyonluğa abone olduk!

01-04 Aralık tarihleri arasında Amasya´da düzenlen U16 Bayanlar Hokey Türkiye Şampiyonası sona erdi. Kırıkkale şampiyonada adını Türkiye şampiyonu olarak yazdırdı.

8 TAKIM 108 SPORCU KATILDI

8 takım ve toplam 108 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada Kırıkkale Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü geçen yılki istikrarını koruyarak Türkiye Şampiyonu oldu. Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı müsabakalarda 2001 doğumlu sporcumuz Tuğçe Şahiner müsabakanın en iyi sporcusu seçilirken, 2008 doğumlu sporcumuz Damla Kutluca en küçük ve en yetenekli sporcusu seçildi.

İL MÜDÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada, ?Hocamız Z. Efe Bozkurt ile Kırıkkale, Hokey branşında güzel bir başarı grafiği yakalamış durumda. Daha önceki gerek Türkiye Şampiyonasında gerek grup müsabakalarında kendilerini kanıtlamışlardır. Bu başarıların devam etmesi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak elimizden geleni yapacağız. Bu başarıda emeği geçen hokey federasyonumuza ve Antrenörümüz Z. Efe Bozkurt hocamıza teşekkür ederim? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ