Şampiyonlardan ziyaret

Şampiyonlardan ziyaret

Güreş Federasyonu As Başkanı ve Dünya Güreş Şampiyonu Ercan Yıldız, Dünya Şampiyonu ve Olimpiyat 2.'si Nazmi Avluca, Dünya Şampiyonu Bayram Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Kırıkkale Ünv. Besyo Öğretim Görevlisi Uluslar Arası Mill

SPOR MALZEMELERİ HEDİYE ETTİ

Çongar Köyündeki Kuran Kursu öğrencilerimize spor yapmaya teşvik etmek amacıyla,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Güreş Federasyonda görev yapan Mehmet Aktoprak ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan Güreş Antrenörümüz Raşit Bakçepınar’ın katkılarıyla Şampiyon sporcularımızla Kuran Kursu öğrencilerini bir araya getirdiler. Şampiyon Sporcular öğrencilere, başarılı olmak için mutlaka hedeflerinin olmasını gerektiğini ve bu hedefler doğrultusunda disiplinli, prensipli ve sürekli çalışmak gerektiğini anlattılar. Keyifli dakikaların geçtiği buluşmanın ardından, Milli Sporcularımız öğrencilere eşofman, t-short, futbol topu gibi çeşitli spor malzemeleri hediye etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; Güreş Federasyonda görev yapan Mehmet Aktoprak ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan Güreş Antrenörümüz Raşit Bakçepınar’ın öncülüğünde, Çongar Köyünde Kuran Kursunda eğitim gören öğrencilerimizin spor yapmalarını sağlamak ve sporu bir hayat tarzı haline getirmek için Güreş Federasyonuyla birlikte çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdiğini söyledi. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında çocuklarımıza başarılar dileyen Ünlü, Mehmet Aktoprak ile Güreş Antrenörümüz Raşit Bakçepınara bu güzel buluşmayı tertip ettikleri için teşekkür etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ