Şampiyon Gaziantep KYK

Şampiyon Gaziantep KYK

YURTLAR ARASI BASKETBOL ŞÖLENİ SONA ERDİ

Şampiyon Gaziantep KYK

Kredi Yurtları Kurumu 30. Bölgesel Erkekler Basketbol Turnuvası 27 Nisan - 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında 17 Ağustos Spor Salonunda ve Yenimahalle B. Çelik Spor Salonu'nda yapıldı.

15 TAKIM MÜCADELE ETTİ

Kredi Yurtları Kurumu 30. Bölgesel Erkekler Basketbol Turnuvasında 15 takım mücadele etti. Turnuvanın sonunda Gaziantep KYK şampiyon olurken, ikinci Konya KYK, üçüncü İstanbul KYK, dördüncü ise Erzurum KYK oldu.

KOSGEB SERTİFİKASI ALIN

Kapanış töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; Gençlik Merkezinin açmış olduğu KOSGEB kursunun önemini anlattı. Ünlü, KOSGEB girişimcilik belgesi alanların iş yeri açacağı zaman, devletimiz 30 bin TL hibe veriyor. Öğrencilerimiz KOSGEB`in açacağı kurslardan mutlaka yararlanmalıdır” dedi.

SORUNSUZ TAMAMLANDI

Ünlü, turnuvanın Kırıkkale'de düzenlenmesine vesile olan, müsabakaların sorunsuzca geçmesinde emeği geçen herkese ve müsabakalarda ter döken tüm takımlara teşekkür etti. Ünlü, düzenlenen turnuvanın amacı hakkında bilgiler vererek konuşmasını şöyle sürdürdü: Yurtlarda barınan gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek, bedensel, zihinsel ve kültürel yönden gelişimlerine katkıda bulunmak, onları her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, aralarındaki birlik beraberlik duygularını pekiştirmek, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, yurtlarımızda eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenlenmektedir.  Turnuvamız bu hedef doğrultusunda düzenlenmiştir.”

KIRIKKALE ÇOK İYİ EV SAHİBİ OLDU

KYK Bölge Müdür Yardımcısı Adem Aldemir konuşmasında; Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün çok iyi bir ev sahibi olduğunu belirterek, Turnuva süresince sporcuların bütün sorunlarıyla ilgilendikleri için teşekkür ederim” dedi. Turnuvada görev alan herkese teşekkür eden Aldemir, müsabakalarda dereceye giren sporcuları tebrik etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ