Şampiyonada gururumuz oldular

Şampiyonada gururumuz oldular

Adana’da 8-9 Ağustos 2021 tarihlerinde düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Halter Şampiyonasına Kırıkkale Tüm Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği büyük bir başarıya imza attı. 4 Altın, 2 Gümüş madalya alan sporcular Milli

Adana’da 8-9 Ağustos 2021 tarihlerinde düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Halter Şampiyonasına Kırıkkale Tüm Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği büyük bir başarıya imza attı. 4 Altın, 2 Gümüş madalya alan sporcular Milli takıma girmeye hak kazandılar.

 

Tüm Engelliler Dernek Başkanı  Mehmet Emin Erkoç yaptığı açıklamada "sporcularımız arasından dereceye girme ihtimali çok yüksek olan 7 sporcu bir yönetici bir antrenör ve 2 refakatçi ile katılım sağladık şükürler olsun tüm sporcularımız dereceye girdi.4 Altın madalya ile 4 Türkiye şampiyonluğu 2 gümüş madalya ile 2 Türkiye 2'ncliği birde, Türkiye 3'ncülüğü  elde ederek 3 sporcumuzu da milli takıma kazandırdık. Ayrıca takımlar bazında da Kırıkkale olarak Türkiye 1'nciliği elde etmenin gururunu yaşadık. Kırıkkale'yi en iyi bir şekilde temsil edebilme ve bu başarıyı elde edebilmemizde büyük katkıları olan  Kırıkkale Valiliği ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan bizlerle daim Hasbihal olan belediye Başkanımız Mehmet Saygılı'ya Gençlik  spor il müdürümüze, Antrenörümüz Yeliz hanıma, kulüp yöneticilerime ve sporcularımızın ailelerine çok teşekkür ediyorum''dedi.

Ayça Albayrak 45 kiloda Altın madalya alarak Türkiye şampiyonu ( milli takım), Sevda Doğan 67 kiloda Altı madalya alarak Türkiye şampiyonu,Üzeyir Karakoç 97 kiloda Altın madalya alarak Türkiye Şampiyonu (milli takım),Hıdır Kuşcu 65 kiloda Altın madalya alarak Türkiye şampiyonu,Haydar Ayar 49 kiloda gümüş madalya alarak Türkiye 2. ( milli takım), Şaban Çayır 65 kiloda gümüş madalya alarak Türkiye 2. Ramazan Karakaya 49 kiloda bronz madalya alarak Türkiye 3.oldu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ