Şampiyon, koruma güvenlik

Şampiyon, koruma güvenlik

TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi ve Petrol İş Sendikası olarak her yıl ortaklaşa düzenlenen Sonbahar Futbol Turnuvası Rahmi Uzun& Cemali Altundağ Sonbahar futbol turnuvası oynan final maçları ile tamamlandı.

GELENEKSEL TÜPRAŞ PETROL-İŞ SONBAHAR FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ.

Şampiyon, koruma güvenlik

TÜPRAŞ Kırıkkale rafinerisi ve petrol iş sendikası olarak her yıl ortaklaşa düzenlenen Sonbahar Futbol Turnuvası “Rahmi Uzun& Cemali Altundağ Sonbahar futbol turnuvası oynan final maçları ile tamamlandı.

19 TAKIM KATILDI

TÜPRAŞ Kırıkkale rafinerisi ünitelerinden 19 takımın katılımıyla düzenlenen turnuva iş yerinde büyük bir ilgiyle takip edildi. Futbol turnuvasının amacı fabrikalarda eski ve yeni işçiler arasında kaynaşmayı sağlamak ruh ve beden sağlığını gelişimine katkı sağlamak olarak hedeflenmiştir. Turnuva süresince petrol iş sendikası yönetimi olarak ve organizasyon komitesi olarak kalıcı spor kazalarını ve sakatlanmaları önlemek amacıyla sürekli takip edilmiş önemli bir spor sakatlanması oluşmadan turnuva tamamlandı

ANLAMLI TURNUVA

Turnuvayı bu yıl daha da anlamlı bir hale getiren tüm çalışanlıların da talebiyle yıl içinde vefat eden üretim şefi Rahmi Uzun ve bakım müdürlüğü enstrüman atölye ustabaşısı Cemali Altundağ anısına düzenlenmiş olmasıdır. Her iki arkadaşımızı da rahmet ve saygı ile anıyoruz. Turnuvada maçlarını yöneten il hakem kuruluna plaketlerini TÜPRAŞ koruma güvenlik amiri Ahmet Yüksel verdi. Turnuva boyunca en az gol yiyen “en iyi kaleci “  Onur Kayalak’a ödülünü Petrol iş sendikası başkan yardımcısı Ömer Olgun verdi.

GOL KRALI SEÇİLDİ

Turnuva en çok gol atan futbolcu “gol kralı” Abdullah GÜRSOY ödülünü petrol iş sendikası başkan yardımcısı Mertgün Altınok verdi. Turnuvada ilk olarak Teknik Emniyet çevre müdürlüğü ile Kalite sistemleri müdürlüğü üçüncülük dördüncülük maçı düzenlendi ve normal süresi 3-3 biten maçta penaltı atışları sonrasında 5-4 emniyet çevre kalite müdürlüğü kazandı üçüncülük kupasını TÇM Müdürü Serken Küçükekşi verdi.

KUPA VERDİLER

Turnuva şampiyonluk maçı üretim müdürlüğü petrol hareketleri ünitesi ile koruma güvenlik müdürlüğü arasında oynan maçta 3-1 koruma güvenlik müdürlüğü kazanarak 2014 yılı Rahmi Uzun &Cemali Altundağ sonbahar futbol turnuvası şampiyonu oldu ve şampiyonluk kupasını TÜPRAŞ Kırıkkale rafineri müdürü Bekir Yumok ve Petrol iş sendikası şube başkanı Recep sefer birlikte verdiler.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ