SAMİMİYETLE İKTİDAR OLACAĞIZ

SAMİMİYETLE İKTİDAR OLACAĞIZ

İşçi Emeklileri Cemiyeti Başkanı Basri Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Başkanlığına atanan Av. Ziya Kavlak?a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bu zamana kadar CHP?nin hep konuştuğunu fakat üretim yapmadığını vurgulayan Başkan Keskin, ?İnşallah b

HER KONUDA TEMİNAT VEREBİLİRİM
Av. Ziya Kavlak?ı CHP?nin geleceğine ümit bağlayan biri olarak gördüğünü söyleyen İşçi Emeklileri Cemiyeti Başkanı Basri Keskin, ?Biz Kavlak ile baba dostuyuz. Samimi konuşmak gerekirse CHP bu zamana kadar hep konuştu fakat üretim yapamadı. Ümidim bundan sonra üretim yapacaklarından yanadır. Partinin çok değerli bir genel başkanı vardır. Kendisine her konuda teminat verebilirim? diye konuştu.
 
PARTİLERİ İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORLAR
Cumhuriyet Halk Partisinin 60 yıldır iktidara gelemediğini hatırlatan çiçeği burnunda İl Başkanı Av. Ziya Kavlak, ?Cumhuriyet Halk Partililer, tamamen saf, dürüst ve menfaat gütmeyen insanlardır. Biz bu samimiyetimizi ne zaman iktidara gelirsek o zaman göstereceğiz. CHP olarak iktidar çalışmalarımız devam ediyor. Parti mensuplarımız sağ olsunlar partileri için çok çalışıyorlar? şeklinde konuştu.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız