Saldırının faili Kırıkkaleli

Saldırının faili Kırıkkaleli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, içeri girdikten bir dakika sonra bir kişi otomobille Genel Merkez binasına saldırdı. Araçta ve binada bomba araması yapıldı. Araçta bomba çıkmadı. Bahçeli, saldırıyla ilgili "O bir meczup. Partiye saldırı yapmak için gönd

MHP GENEL MERKEZİNE SALDIRI

Saldırının faili Kırıkkaleli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, içeri girdikten bir dakika sonra bir kişi otomobille Genel Merkez binasına saldırdı. Araçta ve binada bomba araması yapıldı. Araçta bomba çıkmadı. Bahçeli, saldırıyla ilgili "O bir meczup. Partiye saldırı yapmak için gönderilmiş bir zavallı" yorumunda bulundu. İsmi bildirilmeyen şahsın Kırıkkale nüfusuna kayıtlı olduğu bildirildi.

``BENİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR`` DİYE BAĞIRDI

Hızla etkisiz hale getirilerek araçtan indirilen saldırganın, “6 gündür peşimdeler. Beni öldürmeye çalışıyorlar” diye bağırdığı bildirildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, saldırganın 30-35 yaşlarında olduğunu ve Kırıkkale nüfusuna kayıtlı olduğunu söyledi. Genel Merkeze gelen polis, saldırganı gözaltına alırken araç da hızla boş bir alana çekildi. Araçta bomba araması yapılması için ekip gönderildi. Ferit B. isimli şahsın üzerinde kayıtlı araçta bombaya rastlanmadı.

SAVCILIĞA GÖTÜRÜLECEK

Olay sonrası saldırgan 10 Nisan Polis Karakolu’na götürüldü. Emniyet yetkilileri, ilk bulguların olayın bir terör saldırısı olmadığını ortaya koyduğunu ve kapsamlı soruşturma yapıldığını bildirdiler. Saldırganın üzerinde ve araçta, silah ve bomba bulunmadığını kaydeden yetkililer, “Psikolojik sorunları olan birine benziyor. Olay bir terör saldırısı gibi görülmüyor. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra savcılığa götürülecek” bilgisini verdiler.

BAHÇELİ PROGRAMINI BOZMADI, KONYA`YA GİTTİ

Bu sırada Bahçeli’nin de otopark katından binaya girdiği ve bir süre sonra gezi için yöneticilerle birlikte yola çıktığı bildirildi. MHP yetkilileri, partinin güvenlik kameralarından olay anını izlediler. Bu sırada Genel Merkez binasının yanındaki bir binanın terasında bir kadının telefonla çekim yaptığı görüldü. MHP yönetimi bu durumu emniyet yetkililerine iletti. Polis, kadının elindeki görüntülere el koydu. Kadın, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ