Sakarya, Matematik ve Akıl Oyunlarında dereceleri topladı

Sakarya, Matematik ve Akıl Oyunlarında dereceleri topladı

Evrensel bir dil olan matematiğin öğrencilere sevdirilmesi, bu alanda daha ileri çalışmalar yapabilecek gençler arasında tanışma, bilgi ve tecrübe paylaşımına katkıda bulunulması, yetenekli olanların teşvik edilmesi amacıyla yapılan ANÖZDER?in düzenlediği

ÜSTÜN PERFORMANS

Okul adına katılan öğrenciler, üstün bir performans göstermesi sonunda başarıya ulaşması, başta öğrenciler olmak üzere velileri, öğretmenleri ve okul idarecilerini mutlu etti. Özel Sakarya İlk ve Ortaokulu Matematik Öğretmeni Emre Samur, ?Eğitimde yeni bir soluk, sloganıyla 2012-2013 eğitim öğretim yılında bir ev sıcaklığıyla öğrencilerimize kapılarını açan kurumumuzun bu kadar kısa sürede böyle geniş kapsamlı bir turnuvada göstermiş olduğu başarının haklı gururunu yaşatan öğrencilerime teşekkürlerimi sunuyorum.? dedi.

MAŞALLAHLARI VAR     

Sözlerine devam eden Samur, ?5. sınıf öğrencilerimizden Taha Tuğrulhan Şentürk, Zeynep Ceren Güler, Mikail Üstüner, matematik olimpiyatlarında birinci olarak altın madalya, 6. Sınıf öğrencilerimizden Batuhan Budak, Gökçe Ünal, Hüseyin Emir Eroğlu, üçüncü olarak bronz madalya, 7. sınıf öğrencilerimiz Alperen Özçelik, Nafi Kısıklı, Miraç Nisa Yılmaz üçüncü olarak bronz madalya ve 5. sınıf öğrencilerimizden Taha Birkan Yücel, Jenga yarışmasında 2. olarak gümüş madalya, 6. Sınıf öğrencilerimizden Umut Taha Aköz Çin daması yarışmasında 2. olarak gümüş madalya kazanmışlardır.? diye konuştu.  

TEBRİK ETTİ

Sözlerinin sonunda Samur, ?Matematik öğretmenleri olarak öğrencilerimizi gösterdikleri bu üstün başarıdan dolayı tekrar tebrik ediyor ve öğrencilerimizin bu başarıları sayesinde kurumumuzun yarınlarının çok daha aydınlık ve başarılarla dolu olacağı ümitlerim güçlenerek artmaktadır. Sevgiyle öğretilenlerin kalıcı olduğuna inanıyoruz. 

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti