Sakal-ı Şerif izdihamı

Sakal-ı Şerif izdihamı

İl Müftüsü Bekir Gerek, 2013 yılı Ramazan ayı hizmetleri çerçevesinde İl Müftülüğü tarafından 5 ekip oluşturularak 30 camide Kur'an ziyafeti ve 52 camide Sakalı Şerif ziyareti gerçekleştirildiğini söyledi.

KALPLER HUZUR BULUYOR

Nokta camiinde gerçekleştirilen Kuran ziyafetine ve Sakalı Şerif ziyaretine katılan İl Müftüsü Bekir Gerek, 52 camide Sakal- ı şerifin sıra ile sergilendiğini söyledi.

Kur’an’ın insanlar için bir hayat rehberi olduğunu, Kur’an-ı okumakla, dinlemek ve yaşamakla ibadet yapıldığını, imanın güçlendiğini, gönüllerin ziynetlendiğini, kalplerin huzur bulduğunu belirten Gerek, İl Müftülüğü olarak gerçekleştirilen bu hizmetin halkımız tarafından takdir edildiğini bildirdi.

KURAN ZİYAFETİ

Kuran ziyafetlerinde Sakalı şerif ziyaretleri de gerçekleştirildiğini, müminlerin Peygamber Efendimizin Sakalı Şerifini ziyaret etmenin heyecanını yaşadığını vurgulayarak Sakalı şerif ziyaretlerinde gözyaşlarının sel olduğunu belirtti. Bu ziyaretlerin ve hizmetlerin Peygamber sevgisini artırdığını belirtti. Nokta camiinde gerçekleştirilen Kur’an ziyafeti ve Sakalı Şerif ziyareti büyük ilgi gördü.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü