Sahte paraya dikkat

Sahte paraya dikkat

Kayseri polisi, aralarında Kırıkkale?nin de bulunduğu 5 ayrı ilde piyasaya sahte para sürdükten sonra Kayseri`de sahte para ile alışveriş yapmak isteyen 7 kişilik şebekeyi çökertti. Şebeke elemanlarının piyasaya sürdükleri sahte banknotların anlaşılması i

7 KİŞİLİK ŞEBEKE 
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen şüpheliler M.Ç., Ö.D., S.E., A.E., G.Ö., H.G. ile E.P.`yi düzenlenen operasyonla yakaladı. Şüphelilerin evlerinde ve üzerlerinde yapılan arama ve kontrollerde, sahte paranın yanı sıra 1 ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 3 fişek ile 2 gram esrar maddesi ele geçirildi.
SAHTE PARAYA DİKKAT
Gözaltına alınan şüphelilerden, A.E., E.P., S.E. ile H.G.`nin, Sivas, Kahramanmaraş, Niğde, Kırşehir ve Kırıkkale illerinde 13 bin 750 lira değerinde sahte parayı piyasaya sürdükleri belirlendi. Şüphelilerden M.Ç., Ö.D. ve G.Ö. emniyetteki sorgularının ardından serbest bırakılırken, A.E., E.P., S.E. ile H.G. ise adliyeye sevk edildi. Bu arada şebeke elemanlarınca piyasaya sürülen sahte paralar konusunda vatandaşların dikkatli olmaları istendi.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü