Sahte deri, hastalığa yol açıyor

Sahte deri, hastalığa yol açıyor

1985 yılından bu yana faaliyet gösteren Derya Deri işletme sahibi Mustafa Tombak deri sektöründe mutasyon ürünlerin vurduğu sektenin etkisini yavaş yavaş kaybettiğini belirterek ?Gençlerimizi 300 liradan başlayan orijinal deri ürünler yerine 70-80 lira ol

DERİ SEKTÖRÜNDE TAT YOK

Kırıkkale?nin sayılı deri ustalarından Mustafa Tombak deri sektörünün 1997 yılında valizcilerin kapanması ve mutasyon ürünlerin verdiği zarar ile birlikte gerilediğini belirterek deri tamiri ve has deri ürünlerinin kullanımının düşüşe geçtiğini kaydetti. Tombak, yaklaşık 15 yıldır deri sektörünün eski tadını bulamadığını ancak son günlerde vatandaşlar tarafından deriye olan ilginin arttığını belirtti.

GENÇLERDEKİ YANLIŞ TERCİH

26 yıldır deri sektöründe faaliyet gösteren ve Kırıkkale?nin en eski ustalarından olan Mustafa Tombak, Çin malı ürünlerin cilde olan zararlarının gençler tarafından göz ardı edildiğine değindi. Tombak ?Gençlerimizi 300 liradan başlayan orijinal deri ürünler yerine 70-80 lira olan sahtelerini tercih ediyorlar. Bu sahte ürünlerin özellikle cilde temas eden bölümleri ciddi zararlara ve hastalıklara yol açıyor. Bunu gençlerimiz göz ardı ediyorlar. Eğer kullanacaklarsa da cilde temas eden bölümleri olan yaka, dirsek gibi bölümlere dikkat etmeleri gerekir? dedi.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü