Şahin ve Uygur ailelerinin en mutlu günü

Şahin ve Uygur ailelerinin en mutlu günü

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Şahin ve Uygur ailelerinin en mutlu günü

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, Ayakkabı Giyim Sarayı (AGS) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şahin´in oğlu Mehmet ile Niyazi Uygur´un kızı Betül düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Serap-Bekir Şahin çiftinin oğlu Mehmet ile Sultan-Niyazi Uygur çiftinin kızı Betül düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Mersan Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen düğün törenine katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

YÖRESEL MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

Düğün törenine her iki tarafında eş, dost ve akrabaları katılarak yoğun ilgi gösterdi. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Şahin ile Uygur ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi.

OYUN PİSTİNİ BOŞ BIRAKMADILAR

Gelin Betül ile damat Mehmet oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı. Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Baba Bekir Şahin, son derece mutlu olduğunu, oğlu Mustafa ile gelini Betül´e ömür boyu mutluluklar diledi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım