Şahin ve Tütüncü ailesinin mutlu günü

Şahin ve Tütüncü ailesinin mutlu günü

YÜKSEL ŞAHİN´İN SGK UZMANI OĞLU OZAN, TÜTÜNCÜ AİLESİNİN KIZI NAHİDE İLE HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

YÜKSEL ŞAHİN´İN SGK UZMANI OĞLU OZAN, TÜTÜNCÜ AİLESİNİN KIZI NAHİDE İLE HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

Şahin ve Tütüncü ailesinin mutlu günü

Eğitimci, Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yüksel Şahin´in oğlu Ozan ile Bircan-Hüseyin Tütüncü çiftinin kızı Nahide hafta sonu yapılan düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi. MERSAN Düğün Salonundaki düğüne ailelerin yakınları ve davetliler katıldı.

İLK DÜĞÜN MERASİMİ MANİSA´DA

Eğitimci Dönsel-Yüksel Şahin çiftinin oğlu Zan ile Manisa´nın tanınmış ailelerinden Bircan-Hüseyin Tütüncü´nün kızı Nahide ilki Manisa´da Belediye Düğün Salonunda, ikincisi Kırıkkale´de MERSAN Düğün Salonundaki düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi. İlk düğün merasimi Manisa´da yapıldı. Manisa´daki düğün merasimine Tütüncü çiftinin yakınları, komşuları ve davetlileri katıldı. Düğüne Kırıkkale´den Şahin ailesi ile yakınları da katıldı.

NİKÂH KIRIKKALE´DEKİ DÜĞÜNDE KIYILDI

Manisa´daki düğünden sonra önceki gün Kırıkkale´deki düğün merasimi ise MERSAN Düğün Salonunda yapıldı. Dönsel-Yüksel Şahin çifti davetlileri kapıda karşılayarak tebrikleri kabul etti. Genç çiftin anons edilmesi ile başlayan düğün merasiminin ilk bölümünde genç çiftin dansına arkadaşları ve diğer davetliler de eşlik etti. Daha sonra çiftin nikâh merasimi yapıldı. Nikâh memurunun sorularını yanıtlayan çifte evlilik cüzdanını veren Nikâh memuru mutluluklar diledi. Nikâh memuru gelenek üzere evlilik cüzdanının gelin hanıma takdim etti.

EĞLENCELİ VE GÜZEL BİR DÜĞÜN OLDU

Dönsel-Yüksel Şahin çiftinin tek oğlu Ozan ile Bircan-Hüseyin Tütüncü´nün biricik kızları Nahide´nin düğün merasimi eğlenceli ve renkli görüntülere sahne oldu. Nikâh merasimi sonrasında müzik eşliğinde oyunların oynandığı, halayların çekildiği düğün eğlenceli bir ortamda sürdü. Davetliler geç saatlere kadar ailelerle birlikte oldu. Düğünün sonunda sahne alan sanatçı, davetlilere müzik ziyafeti çekti. Düğün sonunda aliler hatıra fotoğrafı çektirdi. Dönsel ve Yüksel Şahin çifti davetlilerle yakından ilgilendi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım