Şahin ailesinin acı kaybı

Şahin ailesinin acı kaybı

UZUNCA BİR SÜREDİR RAHATSIZDI

Şahin ailesinin acı kaybı

Kırıkkale´nin en eski esnaflarından, BOSCH bayi Semih Şahin´in eşi Süheyla Şahin amansız hastalığa yenik düştü. Şahin´in cenazesi dün Nur Camiinde öğle vakti kılınan namazdan sonra Yenimahalle Mezarlığında defnedildi.

UZUNCA BİR SÜREDİR RAHATSIZDI

Kırıkkale´nin en eski esnaflarından BOSCH bayii Semih Şahin´in eşi Süheyla Şahin uzun zamandır tedavi gördüğü amansız hastalıktan kurtulamadı. Bir çocuk annesi 47 yaşındaki Süheyla Şahin önceki gün vefat etti. Şahin´in cenazesi dün Nur Camiinde öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Yenimahalle Mezarlığındaki aile kabristanında sevenlerinin gözyaşları arasında defnedildi.

CENAZE NAMAZINA ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Ailesi, yakınları ve çevresi tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olduğu söylenen merhume Süheyla Şahin´in cenazesine ailesinin yanı sıra Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, CHP İl Başkanı Av. Ahmet Önal Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık ile bazı Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, siyasi parti yöneticileri ve Merhume Şahin´in arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama