Sahadayız, sokaktayız, halkımızla beraberiz

Sahadayız, sokaktayız, halkımızla beraberiz

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI HALK GÜNÜ TOPLANTILARININ KESİNTİSİZ DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI HALK GÜNÜ TOPLANTILARININ KESİNTİSİZ DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

Sahadayız, sokaktayız, halkımızla beraberiz

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Halk Günü toplantılarından olumlu sonuç alındığını bunun için toplantıların devam edeceğini söyledi. Saygılı, ?Toplantılar sayesinde vatandaşlarımızla bire bir irtibat kuruyoruz. Sahadayız, sokaktayız, çalışmalarımızı yerinde takip ediyoruz vatandaşlarımızla beraberiz? dedi.

BAŞKANLIK MAKAMINDA HALK GÜNÜ TOPLANTISI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 187´nci Halk Günü Etkinliğinde vatandaşlarımız ile bir araya geldi. Başkanlık Makamında, yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Belediye Başkan Mehmet Saygılı, Etkinlikte bulunan Kırıkkaleli vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendi. Vatandaşlar Belediye çalışmalarından memnuniyeti dile getirerek sorunlarını başkana anlatma imkânı buldu. Toplantıda hazır bulunan vatandaşları dinleyen Belediye Başkanı Saygılı, sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi.

TOPLANTILAR ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

2014 yılından itibaren Halk günü etkinliklerinin aralıksız devam ettiğini ve bu sayede vatandaşlarla daha kolay temas sağlandığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, toplantılardan yararlı sonuç aldıklarını söyledi. Vatandaşların rahatlıkla sorunlarını ve talep ve isteklerini bu toplantılarda anlatma imkânı bulduklarını belirten Saygılı, ?Halk günü toplantılarımız devam edecek? dedi.

VATANDAŞLA İRTİBATIMIZ DEVAMLI OLACAK

Belediye Başkanı Saygılı, ?Kırıkkale Belediyesi olarak vatandaşımızla devamlı olan irtibatımızı kaybetmemek, irtibatımızı daha sağlamlaştırmak adına her zaman için sahadayız, mahallelerimizdeyiz, sokaklarımızda, ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Çalışmalarımızı yerinde denetliyoruz. Hemşerilerimizle irtibatı koparmamak için Kırıkkale Belediye Başkanı görevine geldiğimden beri Halk Günü uygulaması devam etmektedir. Halkımız isteklerini, taleplerini veya yapılmış hizmetlerle ilgili teşekkürlerini iletmektedirler. Bu bağlamda vatandaşlarımızla irtibatımızı daha da güçlendirmiş oluyoruz. Halk Günü Etkinliğine katılan ve ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum? dedi.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü