Saha çalışmalarıyla proje üreteceğiz

Saha çalışmalarıyla proje üreteceğiz

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Duru, şehirde yapılacak çalışmaların vatandaşlara sorulacağını ve yapılan saha çalışmalarının ardından projelerin tek, tek hayata geçeceğini söyledi. Halkın çoğunlukla istediği projelere önem verecekler

KENTİN EKSİKLERİ BELİRLİ

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Duru, adaylığı ve Kırıkkale gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlerde aday adayı olacağını ve bunun net kararını önümüzdeki günlerde vereceğini belirten Duru, şehirde saha çalışması yaparak önemli projelere imza atacağını söyledi. Kentin eksiklerini ve neye ihtiyacını olduğu sorusunu, kentin sahibi olan halk ile ortaklaşa bulacaklarını belirten Duru, bu konuda vatandaşların istediği proje ve çalışmaları hayata geçireceklerini bildirdi. Şehirde ve yazılı görsel basında kendisine yönelik anketlerin yapıldığını belirten Duru, anketlere yüksek bir oy potansiyeli aldığını ve kendisini buna layık gören herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

 

FARKLI HABERLER ÇIKIYOR

Duru yaptığı açıklamada, “Aday adaylığımız ile ilgili bugüne kadar yerel basında ve farklı platformlarda haberler çıkmakta ve anketler ile çeşitli değerlendirilmeler yapılmaktadır. Aday adayı olduğuma yönelik kesin bir karar ve açıklamamız olmadan bile yapılan anketlerde, bu kentti yönetecek insanlar arasında bize yer verilmesine teşekkür etmek isterim. Yapılan anketlerde şahsımıza hemşerilerimiz tarafımdan gösterilen ilgi karşısında bu kent yönetimine talip olma düşüncem ve hevesim daha da artmaktadır. Böylesine önemli bir kararı almamda en önemli etken olarak yaşadığımız bu kentin beklentileri ve bu beklentileri karşılayacak dinamiklere sahip olması ve kenti yönetirken kentin tüm paydaşlarından alacağımız desteğe olan güveni görüyorum”

 

ÇOK ZORLU BİR GÖREV

“Biliyorum ki; çok zorlu, çok meşakkatli ama son derece onurlu bir göreve talip olmayı düşünüyorum. Başkentte en yakın kent olan ve gelecekte başkentin yükünü almaya aday olan Kırıkkale gibi çok önemli bir kenti yönetmeye talip olmanın bilincinde bu yolculuğa çıkmayı düşünüyorum. Bugüne kadar bu kent için emek veren, kafa yoran ve yönetmenin zorluluğunu yaşayan başkanlarımıza teşekkür etmek isterim. Bugüne kadar yapılan çalışmaların yanı sıra Kırıkkale’nin bir değişim süreci yaşamasını ve kabuğunu kırarak bugünden çok daha farklı bir kent haline gelmesi gerekiyor. Kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirecek bir belediye ve kent yönetim anlayışını sahipleneceğiz” dedi.

 

 

PROJELERİ ÖNEMSİYORUZ

Kırıkkale’ye yapılacak projeler hakkında da bilgiler veren Duru, “Kırıkkale’mizin bulunduğu konum itibari ile çok önemli bir yere sahiptir. Ülkemizin Kuzeyini, Doğusunu ve Güneydoğusunu aynı kavşakta buluşturan tek olarak tüm ulaşım ağının başkentte giden yolda buluşturmaktadır. Farklı kültürlerin ve yörelerin insanlarının da bulunduğu kentimiz yakın gelecekte başkente en yakın ve en önemli anakent olacaktır. Hızla büyüyen ilimiz akılcı ve geleceği gören bir yönetim anlayışı ile başkenttin yükünü almaya başlayacaktır. Bu süreçle birlikte iyi donanımlı üniversitesi ve sağlık tesisleri ile başkentin eğitim ve sağlık alanındaki cazibe merkezi olabilecektir. Kırıkkale’mizin sıkışan kent merkezinden ibaret olmadığı ve yeni yerleşim alanları, kentsel dönüşüm alanları, diğer mahallelerin altyapı ile ilgili sorunlarının çözülmesi ile adeta modern ve hizmet üretilir bir kent merkezine dönüşmesi gayet mümkündür”

 

İSTİŞARE TOPLANTILARI YAPIYORUZ

“Siyasete girerek yerel yönetimin sahiplenmek amacıyla aday adaylığına, değerli bakanımız, Milletvekillerimiz ve teşkilatımızla yapılacak istişare ve değerlendirme sonucunda vereceğim karar ile Ak Partinin misyonunu sahiplenerek, vatandaşın gönlüne hitap eden, gönül alma esasına dayalı hizmetleri esas alarak, Kırıkkale halkına eşit ve tarafsız hizmet anlayışını oluşturmak ve hiçbir kimseyi ötekileştirmeden kucaklamak adına ve insan odaklı hizmet sunmayı amaçlayacağım. Kırıkkale’nin temel sorunlarını çok iyi biliyor ve sorunların aday adayı olmamız halinde açıklayacağımız belediyecilik anlayışıyla çözülemeyeceğini de biliyoruz. Bu yolda Ak Partinin Ülkemize yaptığı hizmetleri çok iyi görebiliyor ve Sayın Başbakanımızın belediyecilik anlayışını ve Ak Belediyelerin yönetiminde olan marka şehirlerin hizmet anlayışının örnek alınmasını önemsiyorum” dedi. Yıldızlar Sofrası’nda yapılan basın toplantısına şehirde bulunan gazeteciler, internet haber sitesi sahipleri, matbaa ustaları, gazete reklamcıları, grafikerler ve köşe yazarları katıldı.



ALİ KAYA
17.07.2013 15:09:08
ANKETLERDE DALA VERE YAPARAKDAN BİRİNCİ SIRAYA YERLEŞMEKLE BU İŞ OLMAZ SENİN AMACIN İLERİDE KIRIKKALE BÜROKRASİSİNDE İYİ BİR YER KAPMAK YANINDA İKİ KİŞİ İLE POLİTİKA YAPILMAZ.

mehmet cansız
17.07.2013 12:52:07
devlet memuru olup ..makamı müdürlüğü kullanıp siyaset yapılmaz ayıp diş hastenesinin müdür doktoru tüm imaknalrı elinizde neden istifa etmiyorsunuz

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız