Sağolasın emniyet!

Sağolasın emniyet!

TAM UMUDUNU YİTİRMİŞKEN OTOMOBİLLERİNE KAVUŞAN VATANDAŞLAR SEVİNÇLERİNİ BÖYLE DİLE GETİRDİ

TAM UMUDUNU YİTİRMİŞKEN OTOMOBİLLERİNE KAVUŞAN VATANDAŞLAR SEVİNÇLERİNİ BÖYLE DİLE GETİRDİ

Sağolasın emniyet!

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda otomobil hırsızlık şebekesi çökertildi. Operasyonlarda ele geçirilen 30 çalıntı otomobilden 11´i, törenle sahiplerine teslim edildi. Araç sahipleri tam umutlarını yitirmişken otomobillerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken Emniyete teşekkür etti.

MERKEZ OLARAK KIRIKKALE´Yİ SEÇMİŞLER

Ankara ve çevre illerden çalınan otomobillerin Kırıkkale´de şasi numaralarının değiştirildiği bilgisi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 4 ay önce teknik ve fiziki takip başlattı.

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ekiplerin, Sanayi Mahallesi´nde bir adrese düzenlediği operasyonda, M.K, O.S. ve M.V. gözaltına alındı. Bu kişilerin ifadeleri doğrultusunda farklı zamanlarda birçok adrese düzenlenen operasyonda, çeşitli illerden çalındığı belirlenen 30 otomobil ele geçirildi.

OTOMOBİLLER SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Arpalıkçukuru mevkiinde bulunan polis yeddiemin deposunda, ele geçirilen otomobillerin sahiplerine teslimi için tören düzenlendi. Törende, motor ve şasi numaraları değiştirilen otomobillerden 11´i sahiplerine teslim edildi. Diğer otomobillerin sahiplerinin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama