Sağlıkta Şiddet Olmasın, Kalpler Kırılmasın

Sağlıkta Şiddet Olmasın, Kalpler Kırılmasın

Sağlık İl Müdürlüğü sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti önlemek ve sağlık çalışanlarının haklarını korumak amacıyla Sağlıkta şiddet olmasın” sloganıyla şiddetin önlenmesini amaçlıyor.

HİÇ BİR CANLI ŞİDDETİ HAK ETMEZ

Müdürlükten yapılan açıklamada, “Hiçbir canlı şiddeti hak etmez. Hiç bir sorun da şiddetle çözülemez. Amaçları insanları kaybettikleri sağlıklarına kavuşturmak gibi son derece kutsal bir mesleğin erbabı olan sağlık çalışanlarına uygulanan şiddet aslında toplumsal kayıptan başka bir şey değildir” denildi.

SAĞLIKÇILARA SALDIRI KINANDI

Geçtiğimiz günlerde şiddete maruz kalan sağlıkçılara yönelik şiddeti kınadıklarını bildiren sağlık çalışanları, “09.02.2015 Pazartesi günü saat 21.20 civarında 1 No’lu Acil Sağlık Hizmetler İstasyonumuzda nöbet tutan personelimize hasta yakınları tarafından fiziksel ve sözlü saldırı gerçekleştirilmiştir. Darp edilen personelimiz için gerekli hukuki süreç ve beyaz kod uygulaması başlatılmıştır. Kurumum ve şahsım adına yapılan bu ve bu tarz eylemlerin tamamını şiddetle kınıyorum. Bu tarz eylemlere kayıtsız kalmayacağımızı belirtiriz. Mağdur edilen personelimize ve onun şahsında tüm sağlık camiamıza geçmiş olsun diliyorum” dediler.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!