Sağlıkta 4 tutuklama

Sağlıkta 4 tutuklama

Sağlık İl Müdürlüğünde 4 aydan bu yana yürütülen inceleme sonucunda uzun zamandır yolsuzluk yaptıkları iddiası ile polis tarafından gözaltına alınan 17 şüpheliden 6?sı önceki gün adliyeye sevk edildi. Sabah başlayıp geç saatlere kadar süren yargılama sonu

BÜYÜK BOYUTLU YOLSUZLUK İDDİASI

Kırıkkale Sağlık İl Müdürlüğünde yolsuzluk yapıldığı iddiası ile Bakanlık müfettişlerince yaklaşık 4 aydan bu yana yürütülen inceleme sonucunda büyük boyutlu yolsuzluk yapıldığı tespit edildi. Müfettişlerin raporları doğrultusunda harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince başlatılan teknik takip sonucu müdürlükte üst düzey yetkili bir kişi ile birlikte 17 kişi gözaltına alındı. Yolsuzlukla ilgili yaklaşık 35 kişinin daha ifadesine başvuran polis ifadeler doğrultusunda yolsuzluğun boyutlarını da belirledi. Gözaltına alınanların hesap hareketleri ile telefon görüşmelerini de inceleyen polis delilerden yola çıkarak suç unsurunu içeren tutanaklarla birlikte şüphelileri adliyeye sevk etti.

 

8 SAAT SÜREN YARGILAMADA 4 TUTUKLU

Sağlık İl Müdürlüğünde yolsuzluk yapıldığı iddiası ile başlatılan inceleme sonucunda yaklaşık 3 yıldan bu yana yolsuzluk yapıldığının belirlenmesi ile başlatılan teknik takip sonucu aralarında il müdür yardımcısı, mutemet ve çeşitli mesleklerden bazı kişiler ile birde bayan doktorun bulunduğu 17 kişi geçtiğimiz günlerde yapılan başarılı bir operasyonla gözaltına alındı. Bu arada şüphelilerle bir şekilde ilişkisi olan yaklaşık 35 kişinin daha ifadesine başvurdu. İfadeler doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren polis Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüphelilerden 6?sını önceki gün sabah saatlerinde adliyeye sevk etti. Nöbetçi mahkeme tarafından yaklaşık 8 saat süren yargılama sonucunda zanlılardan H.A, H.B, H.Y ve G.K tutuklanarak Delice Cezaevine gönderildi. Sağlık İl Müdürlüğündeki yolsuzluğun 4-5 milyon lira civarında olduğu ileri sürüldü



VATANDAŞ X
23.01.2012 11:53:36
KIRIKKALEDE BİR SÜRÜ GAZETE VAR.SORSAN HEPSİ TÜRKİYENİN EN İYİ GAZATACİSİ AMA 1 HAFTADIR BU HABERİN AYRINTISINI ÖĞRENİP HALKA ANLATMADILAR.(BİLEREK YADA BİLMEDEN)BİR TEK PUSULADA HABER VAR ODA DEDİKODU BOYUTUNDA. Editör: Hiç yazamayan, yazmayan gazetecilere sözünüz yokta bize mi var? Korku ile titreyen yandaş gazetelere neden yazamadıklarını sorun.

abidin
23.01.2012 20:12:52
editör isimli arkadaş ,madem bu kadar delikanlısınız.şu kırıkkalespor da dönen dolaplarada bir el atıversenizde sizin delikanlığınızı görsek.

1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama