Sağlıkta Genel Yetkili Sendika Yine Sağlık-Sen

Sağlıkta Genel Yetkili Sendika Yine Sağlık-Sen

HEP ÇALIŞANLARIN YANINDA OLDUK

Sağlıkta Genel Yetkili Sendika Yine Sağlık-Sen

Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan Sağlık-Sen´in kuruluşundan beri Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarının hep yanında olduğunu söyledi.

HEP ÇALIŞANLARIN YANINDA OLDUK

Özlük haklarında genel merkezin ilimizde de şube olarak hep çalışanların yanında olduklarını belirten Akdoğan ?Döner sermayenin emekliliğe yansıtılması, Yıpranma payının herkesi kapsayacak şekilde hayata geçirilmesi, Sağlıkta şiddetin yasalaşması ve toplumsal duyarlılığın artırılması Sağlık-Sen  olarak bundan sonraki hedeflerimizdir? dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SORUNLARI

Tıp fakültesinin kadrolarının artırılarak geçici görevlendirmelerin sonlandırılması, Döner sermayenin yükseltilmesi, personel istihdamının gerekli ve yeterli sayılarda yapılması, sağlıkta şiddetin en aza indirilmesi ilimizde görev yapan sağlık çalışanlarının  en önemli sorunları olduğunu belirten Akdoğan ?Kırıkkale Sağlık-Sen şube başkanı olarak yetkinin kazanılmasında  emeği geçen şube yönetim kurulu üyelerime ve işyeri temsilcilerime, bize güvenip bu yetkiyi veren tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza teşekkür eder ederiz? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü