Sağlıkta bölge merkezi olacağız

Sağlıkta bölge merkezi olacağız

SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ BİR YERE GELECEĞİZ

Sağlıkta bölge merkezi olacağız

Son zamanların en büyük yatırımını gerçekleştirecek olan Sağlık İl Müdürlüğü, 33 milyon TL tutarındaki sağlık kompleksi projesini hayata geçirdi. Eski SSK binasının olduğu alana yapılacak olan sağlık kompleksi için çalışmalar 10-15 Nisan 2017 tarihleri arasında başlayacak.

30 MİLYONLUK SAĞLIK YATIRIMI

Sağlık İl Müdürlüğü yeni yapılacak olan sağlık kompleksi projesinin tanıtımını eski SSK binası bahçesinde gerçekleştirdi. 33 milyon TL tutarındaki sağlık kompleksi bünyesinde; İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Hastane Semt Polikliniği, 40 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 112 Komuta Kontrol Merkezi-Başhekimlik, 8 hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi bulunacağını ifade eden Sağlık İl Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, söz konusu yatırım için çalışmaların 10-15 Nisan 2017 tarihleri arasında başlayacağını söyledi. Güngüneş, İhaleyi alan firmaya teslimatın ardından projenin, 600 gün içerisinde bitirilmesinin hedeflendiğini de sözlerine ekledi.

SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ BİR YERE GELECEĞİZ

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı, ihale süreci tamamlanan, Kırıkkale için önemli bir potansiyele sahip olacak ?Sağlık Kompleksi´ alanında incelemelerde bulundu. Vali Haktankaçmaz, ?İnşallah burası büyük bir sağlık kompleksi olacak. Vatandaş yoğunluğu olacak ve onun getireceği bazı sıkıntılar olacak ama önemli tedbirlerimizi alacağız. Sağlık turizmi, spor turizminin buralarda yapılması için girişimlerimiz var. Bu turizm alanında yapılacak olan çalışmalarda şehrimizin ekonomisine katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum? dedi. Konuşmaların ardından Haktankaçmaz ve sağlık yöneticileri, çalışmaların yapılacağı alanda incelemelerde bulundular.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!