Sağlık-Sen sağlıkçının yanında

Sağlık-Sen sağlıkçının yanında

Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Yönetim Kurulu Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Ali Erdemir'i makamında ziyaret etti.

TÜRKİYE HIZLI BÜYÜYOR

Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette Prof. Dr. Erdemir, Türkiye`nin hızlı büyüyen en büyük konfederasyonu Memur-Sen ve iş koluna bağlı sendikası olan Sağlık-Sen’in, sağlık çalışanlarının gece gündüz demeden sorunları için çalıştığını belirterek Üniversite Diş Hekimliği Fakültesinin en büyük sıkıntısının personel yetersizliği ve yer sıkıntısı olduğunu vurguladı.

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İNŞAATI BAŞLADI

Kampüs içerisinde Tıp Fakültesi Hastanesi yanında yaklaşık 200 Üniteli Diş Hekimliği Fakültesi inşaatının başladığını, 2015 yılı sonuna kadar açılışını gerçekleştirmeyi düşündüklerini İlimize Sağlık alanında daha güzel fiziki şartlarda hizmet etmeye çalışacaklarını belirtti.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ HER ZAMAN YANINDAYIZ

İlimizin sağlık alanında son 3 yılda geliştiğini ve hizmette kaliteyi yakaladığını belirterek, sağlık çalışanlarının her zaman yanında olmaktan mutlu olduğunu belirterek. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!