Sağlıklı yaşam için varız

Sağlıklı yaşam için varız

Kilo kontrolü, beslenme ve kişisel bakım ürünleri alanında faaliyet gösteren Kırıkkale Sağlıklı Beslenme Kulübü, Kırıkkale?de sağlıklı beslenmenin adresi oldu. Günden güne müşterisinin ilgi odağı haline gelen Beslenme Kulübü, Kırıkkale halkına en iyi hizm

78 ÜLKEDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMA, ŞİMDİ KIRIKKALE?DE. KIRIKKALE KOLAY KİLO KONTROLÜ VE CİLT BAKIM MERKEZİ, BESLENME VE KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİYLE HİZMETİNİZE HAZIR.
 
İLGİDEN MEMNUNUZ
Kırıkkale Kolay Kilo Kontrolü ve Cilt Bakım Merkezi yetkililerinden Onur Gürkan, yüksek kalitede hizmet verdiklerini ve bunun neticesinde gösterilen ilgiden memnun olduklarını söylediler. Her türlü sağlıklı yaşam için gerekli bakım ürünlerini Kırıkkale halkının hizmetine sunduklarını belirten Gürkan, ?İnsanların sağlıklı yaşamaları için hizmete hazırız? diye konuştu.
 
RANDEVU SİSTEMİ İLE ÇALIŞIYORUZ
Sağlıklı beslenme, ideal kahvaltı, etkin kilo kontrolü, sporcu beslenmesi, cilt beslenmesi gibi birçok konuda yardımcı olduklarını dile getiren Gürkan, aynı zamanda ücretsiz cilt bakımı ve kontrolü yaptıklarını söyledi. Beslenme konusundaki ürünlerini anlatan Gürkan, kilo fazlası ve eksikliği, kalp damar sağlığı, enerji düşüklüğü, stres, yaşlı beslenmesi, sporcu beslenmesi ve formada kalma gibi ürünleri bulunduğu aktardı. Cilt bakımında ise; saç dökülmesi ve kepeklenme, sivilce-akne, doğum sonrası lekeler, güneş yanığı lekeleri, selülitler, kırışıklığa karşı çözüm ve yaşlanmayı geciktirme isteklerinde sonuç alana kadar danışmanlığın ücretsiz olduğunu beliren Gürkan, randevu sistemi ile çalıştıklarını söyledi.
 
ZAFER CADDESİ?NDE Kİ YERİMİZE BEKLİYORUZ
Gürkan, ?Firmamız faaliyet gösterdiği 31 yıl boyunca temel öncelikleri her zaman Distribütörlerini desteklemek ve ürünlerini sürekli olarak geliştirmek ve yenilemektir. 30 yıllık deneyimiyle firmamız bugün kilo kontrolü, beslenme ve kişisel bakım ürünleri alanında dünya liderleri arasında yer almaktadır Dünyaca ünlü bir şirket olan firmamız bitki bazlı ve doğal özlerden oluşan ürünler sunmaktadır. Bu ürünler, dünya çapında 78 ayrı ülkede 2,1 milyon Bağımsız Distribütör aracılığı ile  şirket hesabında kayıtlı 100 milyondan fazla memnun tüketicilere ulaşmaktadır. Bizde Kırıkkale?de bu hizmeti yürütüyoruz. Şuana kadar gösterilen ilgiden memnunuz? dedi. Kırıkkale Kolay Kilo Kontrolü ve Cilt Bakım Merkezi Zafer Caddesi Ulusoy İşhanı Kat:3 No:27?de faaliyetini sürdürüyor.


1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!