Sağlıklı Yaşam İçin Sağlıklı Nesil

Sağlıklı Yaşam İçin Sağlıklı Nesil

HALK SAĞLIĞI´NDAN MOBİL SAĞLIK HİZMETİ

Sağlıklı Yaşam İçin sağlıklı nesil

Sağlık Bakanlığı tarafından önleyici sağlık hizmetlerini tanıtmak amacıyla Kırıkkale´ye gönderilen Sağlıklı Yaşam Aracı, Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı sağlık çalışanları tarafından, Kırıkkale´nin her köşesinde ve muhtelif semt pazarlarında hizmet vermeye devam ediyor.

BROŞÜR DAĞITTI

Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sağlıklı yaşam aracının halkın temel sağlık sorunlarına destek verdiğini söyledi. Güngüneş, ?Aracımızda bulunan personelimiz halka yönelik ?obezite, diyabet, fiziksel aktivite, aile içi şiddet, ruh sağlığı ve organ bağışı´ konularında bilgilendirme yaparak broşür dağıtıyor?şeklinde konuştu.

DEVAM EDECEK

Güngüneş açıklamasının devamında ?Aracımızla başta okullar olmak üzere, pazaryeri, kent meydanı gibi kalabalık insanların bulunduğu yerlerde hizmet vererek, halkımız bilgilendirilmekte olup, hastalıklardan korunma yolları hakkında videolar, çocuklarımız için de eğitici ve eğlenceli filmler izlenebilmektedir. Aracımız ilimizde hizmet vermeye devam edecektir? dedi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!