Sağlıklı nesil için ilk adımı attılar

Sağlıklı nesil için ilk adımı attılar

YAZ SPOR OKULLARINA KATILAN SPORCULARA TÖRENLE SERTİFİKALARI VERİLDİ

YAZ SPOR OKULLARINA KATILAN SPORCULARA TÖRENLE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Sağlıklı nesil için ilk adımı attılar

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okulları, sporculara dağıtılan katılım belgesiyle sona erdi.

SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

17 Ağustos Başpınar Kapalı Spor Salonu´nda düzenlenen kapanış töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, 30 branşta 50 branş antrenörü ile 6 bin 578 sporcunun katıldığı yaz spor okullarının sona erdiğini söyledi.

MÜDÜR TEŞEKKÜR ETTİ

Çocuklara ve onların eğitimlerinde katkısı, emeği olan antrenörlere teşekkür eden Ünlü, şöyle konuştu: "Öğrencilerimizin daha iyi eğitim almaları için spor okullarımızı birleştirdik. Bu kapsamda yaz Kur´an kursu ve yaz spor okullarında eğitim alan öğrencilerimiz öğlene kadar Kur´an eğitimi, öğleden sonra ise yaz spor okullarında eğitim almışlardır. Yaz spor okullarımızda öğrencilerimize 15 spor tesislerimizde eğitim verdik. Atıcılık, atletizm, badminton, basketbol, beyzbol-softbol, bedensel engelliler, bocce, boks, cimnastik, eskirim, futbol, fitness, güreş, görme engelliler, halk oyunları, halter, hentbol, hokey, işitme engelliler, judo, karate, kick boks, masa tenisi, okçuluk, özel sporcular, satranç, tekvando, tenis, voleybol, yüzme olmak üzere 30 branşta eğitim verildi. Tüm Öğrencilerimize katılım belgeleri dağıttık."

SAĞLIKLI BİR NESİL İÇİN

Ünlü, kendilerinin sağlıklı bir neslin yetişmesi için çabaladıklarını belirterek, "Son dönemlerde ülkemizin çok ama çok canını yakan hepimizin bildiği Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ve PKK terör örgütlerinin eylemlerine şahidiz. Eğer çocuklarımızın yanında olmazsak bu örgütler çocuklarımızı kendi amaçları doğrultusunda kullanılırlar. Bu örgütlere fırsat vermemeliyiz" diye konuştu. Konuşmaların ardından öğrencilere katılım belgeleri verildi.

HABER: Murat Karadağ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ