SAĞLIKÇILARIN MAAŞ SORUNU ÇÖZÜLDÜ

SAĞLIKÇILARIN MAAŞ SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Kırıkkale`deki birinci ve ikinci basamak sağlık kuruluşlarında Ağustos ayında kadroya geçen Uzman doktor, doktor, hemşire, ebe, acil tıp teknisyeni ve diğer yardımcı sağlık personelin maaşla ilgili sorunlarının çözüme kavuşturulduğu bildirildi.

SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Murat Çaykara, 4924 sayılı kanuna tabi çalışmakta iken, 632 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile, 1 Ağustos 2011`de memur kadrolarına atanan yaklaşık 100 civarındaki sağlık personelinin, 1-15 Ağustos arası 15 günlük maaşlarını alamamışlardı.

 

GÖRÜŞMELER SONUÇ VERDİ

Çaykara, şunları söyledi: ``İlgili sağlık personellerin mağduriyetinin giderilmesi için Kırıkkale Sağlık Müdürlüğü ile girişimlerimiz neticesinde çözüme kavuştu. Personelin mağduriyeti giderilerek alamadıkları maaş haklarına kavuştular. Sağlık Müdürlüğünden aldığımız bilgi doğrultusunda ilgili personellerin maaşları öğlen saatlerinde hesaplarına aktarıldı. Konuyla ilgili olarak meslektaşlarımızın sorununu çözüme kavuşturan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Türkyılmaz ve diğer emeği geçen personel ve idarecilerin hepsine buradan teşekkür ediyorum. Türkiye genelinde birçok ilde aynı kapsamdaki bu sorunun ilimizde de çözüme kavuşması hepimizi oldukça memnun etmiştir.``

 



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!