Sağlıkçılardan futbol turnuvası

Sağlıkçılardan futbol turnuvası

MAKSAT, BİRLİK, BERABERLİK, KAYNAŞMA

Sağlıkçılardan futbol turnuvası

Kırıkkale Türk Sağlık Sen Şube Başkanlığı´nın geleneksel hale getirdiği futbol turnuvasının 7´cisi başladı.

KATILAN TAKIMLAR 

Akın Halı Sahada oynanacak futbol turnuvası bir ay sürecek. Turnuvaya A,B ve C olarak 3 grup katıldı. A Grubunda, Hasat Spor, ADSM, Yüksek İhtisas Laboratuar, Balışeyh Spor ve Tıp Fakültesi yer alıyor. B Grubunda Diş Hekimliği Fakültesi, Halk Acil, Pehlivan Spor, Destek İdman Yurdu ve röprezantlar yer alıyor. C Grubunda ise 112 Acil Servis, Fatih Spor, Yüksek İhtisas Radyoloji ve SSK Spor mücadele edecek. İlk maçı Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Şuayip Keskin başlattı.

TEŞEKKÜR EDEREK BAŞLADI

Programa katılan Türk Kamu Sen İl Başkanı ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak, Türk Büro Sen Şube Başkanı Sabri Turgut, Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkanı Eyüp Aygör, Türk Haber Sen Şube Başkanı Ramazan Yavuz, Türk Diyanet Sen Şube Başkanı Musa Öksüz, Türk Enerji İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, Türk Ulaşım Sen İl Temsilcisi Yüksek Pekince, Türk Kültür Sen İl Temsilcisi Köksal Pekuz, Türk Tarım Orman Sen İl Temsilcisi Özgür Hançeroğlu ve Türk İmar Sen İl Temsilcisi Halil Soyupek, sendika yönetimine, sağlık çalışanlarına ve basın mensuplarına teşekkür ederek başlayan Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Şuayip Keskin, turnuvayı geleneksel hale getirdiklerini ve bu sene 7´sini düzenlediklerini söyledi.

BİR ARAYA GETİRMEK VE KAYNAŞTIRMAK

Amaçlarının sağlık çalışanlarını bir araya getirmek ve kaynaştırmak olduğunu beyan eden Keskin, ?Umarım farklı farklı kurumlardan turnuvamıza katılan takımlarımız güzel bir turnuva geçirirler. Turnuvaya kolaylık sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Katılan takımlara başarılar diliyorum. Bundan sonrada sosyal etkinliklerimiz devam edecek.?dedi.

DOSTLUK KAZANSIN

Kendilerini turnuvaya devam eden Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Şuayip Keskin ve yönetimine teşekkür eden Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak ise ?Türk Sağlık Sen´in çalışmalarını yakından takip ediyorum. Sosyal projelerde büyük ağırlık veriyorlar. Bu turnuvalar birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirir. Turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar diliyorum. Kazanan dostluk olsun? diye konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ