Sağlıkçılar yemekte buluştu

Sağlıkçılar yemekte buluştu

Uluslararası sağlık federasyonuna (USAF)'a üye Kırıkkale Anadolu Şifa Derneği (AŞİFAD) Diş Hekimleri haftası münasebetiyle yemek programı düzenledi‏.

SAĞLIKÇILAR KATILDI

Uluslararası sağlık federasyonuna (USAF)’a üye Kırıkkale Anadolu Şifa Derneği (AŞİFAD) Diş Hekimleri haftası münasebetiyle Kırıkkale’de ki kamu ve özel kurumlarda hizmet veren, Diş Hekimlerini Kandemirler Restaurant’ta öğle yemeğinde bir araya getirdi.  Anadolu Şifa Derneğinin düzenlemiş olduğu etkinliğe Dernek yönetiminin yanı sıra Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Dilek Kahraman Öztaş, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Tekin Akça, Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Hasan Murat Töredİ, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dt. Mustafa Tuğrul ve 50’nin üzerinde diş hekimi katıldı.

 

BİRLİK VE BERABERLİK

AŞİFAD Derneği Başkanı Dr. Duran Aygör dernek olarak sağlık çalışanlarının yanında olduklarını belirtti.

Aygör, öncelikle hekimlerimizle bir araya gelme adına önceki yıllarda yaptıkları programlardan bahsetti. Yoğun mesai sonunda hekimlerimizi günün stresinden ve yoğunluğundan kurtarma ve rahatlatma adına derneğimiz bu tip özel günlerde hekimlerimizi bir araya getirerek onları kaynaştırmayı amaçladıklarını söyledi.Sağlık sektöründe çalışan herkesin görevinin kutsal olduğunu ifade eden Aygör, amaçlarının sadece özel günlerde değil yılın 12 ayında değişik etkinliklerle sağlık çalışanlarını bir araya getirecek etkinlikler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ifade etti. 



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!