Sağlık için yürüdüler

Sağlık için yürüdüler

Sağlık Bakanlığının "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Belediyelerle Yürüyoruz” etkinliği düzenlendi. Yürüyüşe katılanlar hem yürüdüler hem de canlı müzik eşliğinde görülerince eğlendiler

BELEDİYE ÇALIŞANLARI KATILDI

Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü`ne Kırıkkale ve Bahşılı belediye çalışanlar, Sağlık İl Müdürlüğü`nde görev yapan şube müdürleri ve personeller katıldı. Celal Bayar Parkı`nda hazırlanan parkurda yürüyüş yapan katılımcılara tişört ve şapka dağıtıldı. Vali Yardımcısı Abdurrahman Aslener, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş`in de katıldığı yürüyüş sonrasında katılımcılara elma ikramında bulunuldu. Yürüyüşe katılanlar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, köçek Erdal Geyikçi`nin oyunları güne renk kattı.

OBEZİTE EN BÜYÜK SAĞLIK SORUNU

İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Güngüneş, obezitenin gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin en önemli sağlık sorunları arasında yer aldığını ifade etti. Güngüneş, "Çağımızın en büyük sağlık problemlerinden biri olan obezite, kalp-damar hastalıkları, yüksek tansiyon, şeker hastalığı, bazı kanser türleri, solunum sistemi hastalıkları, kas-iskelet sistemi hastalıkları gibi pek çok sağlık probleminin oluşmasına zemin hazırlamakta, hayat kalitesi ve süresini olumsuz yönde etkilemektedir" dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ