Sağlık için spor

Sağlık için spor

`Halk Sağlığı Haftası` nedeniyle Kırıkkale İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, masa tenisi turnuvası düzenledi. Turnuva kıran kırana geçti.

BAKANLIĞIN GENELGESİ

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl 3-9 Eylül tarihleri arasında kutlanan Halk Sağlığı Haftası Kırıkkale`de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar çerçevesinde İl Halk Sağlığı Müdürlüğünce `Halk Sağlığı Haftası Masa Tenisi Turnuvası` düzenlendi. Turnuvanın açılış konuşmasını yapan İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş hareketli yaşam ve fiziksel aktivite konusuna değindi.

SAĞLIK BİLİNCİNİ OLUŞTURMAK

Güngüneş, "Vatandaşlarımızın kendi sağlıkları ile ilgili gerekli bilinci oluşturmak olarak tanımladığımız sağlık okuryazarlığını geliştirmeyi istiyor ve sağlıklı hayat tarzını teşvik ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki, risk faktörlerinin azaltılması, erken tanı ve zamanında tedavi ile binlerce insanımızın hayatının kurtarılması ve büyük acıların önüne geçilmesi mümkündür. Etkinliklerimizde de bu konular üzerinde duruyoruz ve halkımızı bilinçlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz" dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ