Sağlık herkes için önemli

Sağlık herkes için önemli

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, sağlık alanında yeni projeler ile iyi bir noktaya gelindiğini belirtti. Sağlığın insanlar için çok önemli olduğunu bildiren Kazez, ilçelerinde sağlık hizmeti konusunda herhangi bir problemin olmadığını söyledi.

HASTALARLA SOHBET ETTİ

Sulakyurt İlçesi Kaymakamı Harun Kazez, kurumlara yönelik çeşitli denetim ve incelemelerde bulundu. Sulakyurt Devlet Hastanesini ziyaret eden Kaymakam Kazez, burada görev yapan hastane yöneticileri ve çalışanlarla bir araya gelerek Hastane Başhekimi Dr. Şükrü Özsipahi`den hastanedeki hizmetler hakkında bilgi aldı. Hastanede yatmakta olan hastaları da tek, tek ziyaret eden Kazez, hastalar ile sohbet etti. Hastaların her hangi bir şikayette bulunmamasının önemli olduğunu belirten Kazez, hastalara acil şifalar diledi.

VATANDAŞA HİZMET İÇİN BURADAYIZ

Kaymakam Kazez, hastanede yaptığı incelemelerin ardından personelle genel katılımlı bir toplantı yaptı. Toplantıya Sulakyurt merkez sağlık ocağı personeli ile hastanedeki, Toplum Sağlığı Merkezi personeli, 112 Acil Servis, radyoloji, acil servis, laboratuar, idari personel ile diğer görevliler katıldı. Kaymakam Kazez, burada yaptığı konuşmada sağlık hizmetlerinin daha iyi seviyede sürdürülmesi ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmaların önemini vurgulayarak, vatandaşlara yönelik her türlü sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde gerekli olan her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!