SAĞLIK CAMİASININ SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

SAĞLIK CAMİASININ SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, “Bizler sivil toplum kuruluşu olarak soruna değil çözüme taraf olmayı benimseyen bir sendikayız” dedi.

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan ve heyeti Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığını ziyaret etti. Şube Başkanı Recep Akdoğan tarafından karşılanan AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan “Çıktığımız bu yolda ve her platformda bizlere yapmış olduğunuz desteklerinizden dolayı müteşekkirim.  AK Parti İl Kongremizde akabinde görevi teslim aldığımda ve Sayın Cumhurbaşkanımızın Genel Kongresinde yanımızda bulunduğunuzdan dolayı İl Başkanlığım adına teşekkür ederim” şeklinde duygularını ifade etti.

Yapılan ziyarette Covid-19 sürecinde sağlık camiamızın yaşamış olduğu zorluklar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Nazik ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Akdoğan ise “İstişare içerisinde çalışmanın, bir araya gelmenin doğru çözümlere ulaşma noktasında son derece önemli olduğu düşünmekteyiz. Bizler sivil toplum kuruluşu olarak soruna değil çözüme taraf olmayı benimseyen bir sendikayız. ” şeklinde görüşlerini ifade ettikten sonra Başkan Kaplan’a ziyareti anısına şilt takdim etti. Akabinde karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ