Sağlık çalışanlarının güvencesiyiz

Sağlık çalışanlarının güvencesiyiz

Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve yönetim kurulu üniversite temsilcileriyle birlikte Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

PERSONEL SIKINTISI TAKİP EDİLİYOR

Başkan Akdoğan Sağlık Sen in bugüne kadar yapmış oldukları hizmetler bu günlerde yapılacak çalışmalar hakkında, özelikle Üniversite hastanesinde ki personel yetersizliği gibi sıkıntılar sorunlar ve yapılması gerekli çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ GÜVENCESİ

Rektör Yıldız ise, Türkiye`nin hızlı büyüyen en büyük konfederasyonu Memur sen ve iş koluna bağlı sendikası olan Sağlık-Senin, Sağlık çalışanlarının gece gündüz demeden sorunları için çalıştığını belirterek 2011 yılında Sendikaların gayreti ile Üniversite Hastanelerine Eğitim sendikaları haricinde girerek özelikle sağlık çalışanlarının sorunlarını paylaşmaları ve çözüm üretmeleri açısından bizlere bilgi paylaşımları bulunmalarından dolayı teşekkür ederek, Üniversite Hastanemizin büyük sıkıntısı olan Personel yetersizliğinden söz etti.

SAĞLIK ALANINDA GELİŞİYORUZ

İlimizin Sağlık alanında geliştiğini 3. Basamak olarak hastalarımıza her türlü imkân ve cihazlarla hizmet edecek kapasiteye sahip olduklarını, İlimizde fabrikalar bölgesinde bulunan hastanenin Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi olarak açılması çalışmalarının olduğunu ancak yardımcı sağlık personeli yetersizliğinin bir an önce çözülmesi gerektiğini belirtti. Bizler de sağlık çalışanlarımızın her zaman yanında olmaktan mutlu olduğunu belirterek. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yönetim Kurulu Ayrıca ziyaretten sonra Üniversite Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yılmaz’ı da ziyaret ederek Üniversite yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü