Sağlık Çalışanlarının görevi kutsal ve özel

Sağlık Çalışanlarının görevi kutsal ve özel

14 Mart Tıp bayramı dolayısıyla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği toplantı salonunda Şifa veren ele vefa'' adlı kutlama programı düzenlendi.

SAĞLIKÇILARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

Genel Sekreter Mustafa Boyabatlı ve eşi Meral Boyabatlı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve eşi, Belediye Başkanı Mehmet Sayılı ve eşi, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl sağlık müdürü Doktor Mustafa Uzun kurum bünyesinde görev yapan doktorlar ve diğer davetliler katıldı.

SPORCULARA MADALYA VERİLDİ

Program öncesinde kurum bünyesinde düzenlenen masa tenisi turnuvasında finale kalan personel arasında gerçekleşen müsabaka sonucunda birinci, ikinci, üçüncü olan personellerine vali tarafından madalyaları ve ödülleri verildi. Ayrıca müsabakalarda görev yapan hakemlere de teşekkür belgesi taktim edildi.

UZUN YILLAR ÖNCESİNE DAYANIYOR

Günün önemiyle ilgili konuşan Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı 14 Mart Tıp Bayramı’nın tarihçesinden bahsederek tüm sağlık çalışanlarının gününü kutladı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise 14 Mart Tıp bayramını tebrik ederek sağlık çalışanlarına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

ÖNEMLİ GÖREV ÜSTLENİYORLAR

Vali Ali Kolat ise konuşmasında sağlık çalışanlarının özel bir görev üstlendiklerini söyledi. Kolat, ‘’Sağlık çalışanlarının özel gününde bu ortamda olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Protokol konuşmalarından sonra Genel Sekreterlik bünyesinde bulunan Yüksek İhtisas Hastanesinde görev yapan 30 yılını doldurmuş olan hekimlere yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ