Sağlık çalışanlarına Saygılı morali

Sağlık çalışanlarına Saygılı morali

KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI, SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MORAL VERMEK İÇİN, HASTANELERİ ZİYARET EDİP MEYVE İKRAMINDA BULUNDU

Sağlık çalışanlarına Saygılı morali

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Koranavirüs salgınına karşı büyük bir özveriyle çalışma sergileyen sağlık çalışanlarına moral vermek için, hastaneleri ziyaret edip meyve ikramında bulundu.

Dünyayı etkisi altına alan Koranavirüse karşı aralıksız çalışan ve büyük özveri sergileyen sağlık çalışanları bu fedakârca tavırlarından dolayı takdir topluyorlar. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi yetkililerini ziyaret ederek çalışanlar için hazırlanan meyve sepetlerini ikram etti, sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, salgına karşı en büyük mücadeleyi sağlık çalışanlarımızın verdiğini belirterek, “İlimizdeki bütün doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık çalışanlarımız takdire şayan fedakârlık göstermekteler. Virüs salgını karşısında en riskli mesleğe icra etmelerine rağmen görevlerini fedakârca ve büyük bir özveriyle yerine getiriyorlar. Bu çalışmalarından dolayı onlara Kırıkkale halkı adına sonsuz teşekkür ederim” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü