Sağlık çalışanları yıpranma payı alacak

Sağlık çalışanları yıpranma payı alacak

İl Sağılık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Halk Sağlığı Müdürü Dr. F. Ender Güngüneş,112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Dr. Murat Ağırtaş Sağlık Sen Kırıkkale Şubesini ziyaret etti.

YIPRANMA PAYI YASASI ÇIKACAK

Ziyaretçileri karşılayan Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan Genel merkezimizin doğrultusunda “Sağlık-Sen olarak yıpranma payının son aşamada olduğunu Önümüzdeki günlerde bir yasa ile yıpranma payına kavuşacağımızı Diğer taraftan üzerinde ısrarla durduğumuz Lisans tamamlama, kreş hakkı ve Sağlık-Sen olarak önümüzdeki dönemde döner sermayenin emekliliğe yansıtılması, adil bir ek ödeme sistemi getirilmesi, kreş hakkının uygulamaya geçirilmesi, tüm hizmetlilere memur kadrosu verilmesi gibi sorunların çözümüne öncelik verecekleri ile ilgili Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

SAĞLIKTA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI

İl Sağlık Müdürü Uzun ise, Kırıkkale’de son yıllarda sağlıkta büyük bir gelişimin yaşandığını 2012 yılında bakanlığımızın Sağlıkta dönüşüm kapsamında kurumlarımızın ayrılarak atılım yapıldığını, İlimizde 112 Çağrı Merkezinin de kurulmasıyla yeni ivme kazanıldığını belirterek Sağlık çalışanlarımızın çalışma ortamı, sağlık sorunları, şiddet, çalışan hakları gibi konularında eğitimin ve rehabilitenin önemli olduğunu sivil toplum örgütleri ile çalışanlarımıza eğitim ve kurs programları düzenlemeliyiz, bu kapsamda kurumlarımıza katkı sunma konusunda çalışanlarına sahip ve destek çıkan Sivil Toplum örgütü olan Sağlık senin büyük rolü olduğunu belirten Uzun İlimizde Memur sendikası olarak İlk Profesyonel Sağlık sen e ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarda başarılar diledi. Şube Başkanı Recep Akdoğan Sayın Müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı