SAĞLIK ALANLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

SAĞLIK ALANLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

Salgınının ilk tespit edildiği günden bu tarafa yoğun bir çalışma içerisinde olan, büyük fedakârlık sergileyerek sağlık hizmetlerinin eksiksiz yürütülmesi için çaba sarf eden sağlıkçıların kullandığı alanlar dezenfekte edildi.

Kırıkkale Belediyesi ekiplerinin, Koronavirüse karşı Kırıkkale’de sürdürdüğü mücadele aralıksız devam ediyor. Salgının başından bu tarafa aralıksız dezenfekte çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri sağlık ekipleri ve vatandaşların sıkça kullandıkları Sağlık Ocakları, 112 İstasyonları, Ambulansları bir kez daha dezenfekte etti. Mahallelerde bulunan sağlık ocaklarının her noktasında dezenfekte işlemi gerçekleştiren ekipler, vatandaşlara da maske, sosyal mesafe ve hijyen uyarısında bulundu.

Kırıkkale’de belediye ekipleri tarafından, şehrin her noktasında dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildiğini, ayrıca vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte işlemi yapıldığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Dezenfekte işlemleri bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Salgın bitene kadar bizler mücadelemize devam edeceğiz. Lütfen vatandaşlarımız da maske-sosyal mesafe ve hijyene, pandemi kurallarına dikkat ederek ekiplerimize yardımcı olsunlar. Tüm birimlerimiz görevlerinin başında. Vatandaşlarımız zorunlu olmadıkça kalabalıklardan uzak dursun. Bu şekilde salgını yeneriz” diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ