Sağlık-Sen’den Ziyaret

Sağlık-Sen’den Ziyaret

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Başkan Yardımcısı Murat Açar ile birlikte Sulakyurt, Balışeyh İlçeleri ve Çerikli Beldesine ziyaretlerde bulundu.

Ziyarette Sulakyurt Şerife Cesur İlçe Devlet Hastanesi ile başlayan Başkan Akdoğan, Hastane Müdürü olarak görevlendirilen Hakan Gül’ü makamında ziyaret etti, hayırlı olsun temennilerini ileten Akdoğan, Hastane çalışanları ile bir araya gelerek ilçe Devlet Hastanesinin çalışma koşulları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Ziyaret sonrasında Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik’i makamında ziyaret eden Başkan Akdoğan İlçenin gündemi hakkında bilgi aldı.

Akdoğan daha sonra İlçe Belediye Başkanı ile birlikte İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görevlendirilen Celal Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Akabinde ilçede görev yapan aile hekimi Dr.Halil Güngüneş ve Balışeyh İlçesinde görev yapan Dr.Yusuf Ulucan’ı aile hekimliklerinde ziyaret ettiler. Sonrasında Çerikli Beldesinde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek görevli memurlarla bir araya geldi. Gündeme dair konuların konuşulduğu ziyarette karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız