Sağlık-Sen heyetinden şehit evine ziyaret

Sağlık-Sen heyetinden şehit evine ziyaret

ŞEHİDİMİZİN EMANETİ BAŞIMIZIN TACIDIR

Sağlık Sen heyetinden şehit evine ziyaret

Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Şırnak´ın Silopi ilçesinde teröristlerin saldırısı sonrası şehit olan Polis Memuru Yılmaz Dikmen´in Kırıkkale´deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

ŞEHİDİMİZİN EMANETİ BAŞIMIZIN TACIDIR

Şehit Polis Yılmaz Dikmen´in hemşire olan eşi Reyhan Dikmen´in de eşi gibi kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirten Metin Memiş, ?Polis kardeşimiz bu ülkeye hizmette şehadet mertebesine ulaştı. Arkasında, yine bu ülkeye ve insanına hizmette sınır tanımayan eşi Hemşire kardeşimiz Reyhan Hanım ve iki yavrusunu emanet bıraktı. Şehidimizin emanetleri her zaman başımızın tacıdır? dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ KÖTÜYE KULLANILDI

Çözüm Süreci´nin kötüye kullanıldığını söyleyen Memiş, çözüm sürecinin dış güçlerin maşası olan terör örgütü tarafından bozulduğunu söyledi. Türkiye´nin büyümesi ve gelişmesinden rahatsız olan dış güçlerin terör örgütü PKK´yı maşa olarak kullandığını belirten Memiş, bölge halkının haklarını savunma iddiasında olan örgütün gerçek yüzünün terör eylemleriyle gün yüzüne çıktığını ifade etti.

YÜREKLERİMİZE ATEŞLER DÜŞÜYOR

Puslu havalarda çıkıp, terörden ve kandan beslenenlerin amaçlarına ulaşamayacağını belirten Memiş, ?Birlik ve beraberlik içinde bu sorunun da üstesinden geleceğiz. Terör örgütü PKK´nın haince ve kalleşçe saldırıları ocaklar söndürmekte, yüreklerimize ateş düşürmektedir. İnsanlıktan nasibini alamamış bu hainlerin eylemlerine, onları gizli veya açıktan destekleyenler de aynı derecede ortaktır. Gözyaşlarının dinmesi, terör belasının sona ermesi için başlatılan çözüm sürecini sabote ederek kandan, kaostan beslenen eli kanlı terör örgütü ve destekçileri eninde sonunda milletimizin sabrı, feraseti ve birlik beraberliğinde boğulacaktır? şeklinde konuştu.

YÖNETİM HAZIR BULUNDU

Memur-Sen Genel Başkan Vekili Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş´in ziyaretinde Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak ile Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan da hazır bulundu. Genel Başkanın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren şube başkanı Recep Akdoğan Genel Başkana yönetim kurulu adına duyarlılığından dolayı teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü