Sağlık hizmetleri daha hızlı olacak

Sağlık hizmetleri daha hızlı olacak

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY SAĞLIK BAKANINI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY SAĞLIK BAKANINI ZİYARET ETTİ

Sağlık hizmetleri daha hızlı olacak

İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği ve Halk Sağlığı Müdürlüklerinin birleştirilerek tek bir çatı altında toplanmasının ardından AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile bir araya geldi. Kırıkkale´nin sağlık sorunları ve ihtiyaçları hakkında Bakan Demircan´a bilgiler veren Akçay, reformlarla ilgili olarak bilgi aldı.

İLK ZİYARET JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞINA

Geçtiğimiz hafta içerisinde AK Parti 17. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılan ve toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan ile ikili görüşme gerçekleştiren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, aynı hafta içerisinde yoğun bir Ankara mesaisi gerçekleştirdi. İlk olarak Jandarma Genel Komutanlığı görevine atanan Kırıkkaleli hemşerimiz Orgeneral Arif Çetin´i, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte ziyaret eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Çetin´e yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Akçay, jandarma genel komutanlığına gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Sağlık Bakanı Ahmet Demircan´ı ziyaret etti.

BİR BAŞHEKİM VE BAŞHEKİM YARDIMCISI

Kamu Hastaneler Birliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğünün lağvedilerek İl Sağlık Müdürlüğü ile birleştirilmesinin ardından Sağlık Bakanı Ahmet Demircan´ı ziyaret eden Akçay, Bakan Demircan´a sağlık konusunda Kırıkkale´nin gereksinimlerini iletti. Kurumlarla yapılan reformlar hakkında Bakan Demircan´dan bilgiler alan Akçay, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin İl Sağlık Müdürlüğü ile birleşmesinin ardından yetki ve sorumluluğun tek elde toplanmasının sağlık alanına güç katacağını belirterek, ?Sağlık Bakanımız kendisiyle yaptığımız görüşmede bir tane İl Sağlık Müdürümüz olacağını bir Başhekim ve Başhekim Yardımcısı ataması yapılacağı bilgilerini verdi. Bu reform sağlık alanında büyük yenilikler getirecektir? dedi.

HABER: Arzu Kayır



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı