Sağlığınız İçin bizimle bir adım atın

Sağlığınız İçin bizimle bir adım atın

Kırıkkale Sağlık İl Müdürü tarafından düzenlenen, ?Sağlığınız İçin Bizimle Bir Adım Atın? Projesi i tüm hızı ile devam ediyor. Sağlık İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Proje kapsamında gönüllü olarak seçtiğimiz 10 obez hastamız 1,5 ay sonunda 5-10 kg a

YAPILAN FAALİYETLER

Sağlık İl Müdürlüğü tarafından organize edilen projede, Kırıkkale?de bulunan obozite hastalarına hizmet veriliyor. Gönüllü olarak seçilen hastaları düzenli ve sağlıklı bir eğitim veriliyor. Sağlık İl Müdürlüğü?nden yapılan açıklamada, ?Müdürlüğümüz Obezite birimi tarafından gerçekleştirilen faaliyetler; Namık Kemal İ.O. öğrencilerinden, 76 öğrenciye,  Nuran Refik Atlaş İ.O. öğrencilerinden 90 öğrenciye, ?İlkokul Dönemi Beslenme ve Obezite? eğitimi verilmiştir. Pakize Akalınlı Anaokulu öğrencilerinden 50 öğrenciye ?Okul Öncesi Dönemde Beslenme? eğitimi verilmiş, kurumun menüleri incelenerek tavsiyelerde bulunulmuştur. Bundan sonraki dönemlerde menülerin Sağlık Müdürlüğü Diyetisyeni ile yardımlaşarak yapılması planlanmıştır?

SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KİLO VERİYORLAR

?Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden 216 öğrenciye ?Ergenlik Dönemi Beslenme ve Obezite? eğitimi verilmiştir.Şehitler İ.O., 24 öğrenci velisine ?İlkokul Dönemi Beslenme ve Obezite? eğitimi verilmiştir.Polis okulu 2. sınıf öğrencilerine Dâhiliye Uzmanı Dr. Aydın Çiftçi ile birlikte, ?Yeterli Dengeli Beslenme, Obezite, Hastalıklardan Korunmada Fiziksel Aktivitenin Önemi? konularında eğitim verilmiştir.Fen Lisesi Yemekhane Personelinden 6 kişiye ?Mutfakta Hijyen? eğitimi verilmiş, kurumun mutfak koşulları ve menüleri incelenerek gerekli tavsiyelerde bulunulmuştur. ?Sağlığınız İçin Bizimle Bir Adım Atın? Projemiz devam etmektedir. Gönüllü olarak seçtiğimiz 10 obez hastamız 1,5 ay sonunda 5-10 kg arası değişen kilolarda sağlıklı bir şekilde kilo vermişlerdir? denildi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!