Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur

Özel Kızılırmak eğitim kurumlarının düzenlediği ``Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur`` adındaki Avrupa Birliği Projesi kapsamında Türkiye, Litvanya, Polanya, Slovakya, Romanya ve güney Kıbrıstan Öğrenci ve öğretmen misafirler katıldı.

MİSAFİRPERVER YAKLAŞIM

Okulun misafirlerine zengin Türk kültürü ve tarihi tanıtan program ve spor aktiviteleri yapıldı.Okulumuz öğretmenlerinden Ahmed Vasfi Ünsal’IN koordinatörlüğünde yapılan projede, okul öğrenci ve velilerimizin spor aktiviteleri yoluyla hem yeni arkadaşlıklar kurup hemde yabancı dil eğitiminin ne kadar önemli olduğu yaşanarak görülmüştür.Projemizin yaygınlaşması için, Okulumuz öğrencileri tarafından belirlenen Sakarya ilk ve ortaokulu öğrencilerine bir bisiklet parkı hediye ederek okula bisiklet ile gelme alışkanlığı kazanma hedeflendiği bildirildi.

 

İSTANBUL’DAN ÇOK ETKİLENDİLER

Kapodokya ve İstanbuldan çok etkilenen misafirlerimiz, Anadolunun bir uygarlıklar hazinesi olduğunu belirtmişler, herkes kendinden bir parça bulduğunu, hatta rüyalarında bile gördüklerini belirtmiştir

Yerli ve yabancı katılımcılar ile başta Kırıkkalemiz olmak üzere, Kapadokya, Kırşehir, Ankara, Bolu ve İstanbul illerimiz tanıtılmıştır.Bu proje sayesinde ülke kültürlerinin buluşması sağlandı. Kale Feza Eğitim Kurumları Müdürü Hayrettin Kaya, yapılan tüm proğramlardan velilerimiz ve kendisinin çok memnun kaldığını belirterek önümüzdeki yıllarda da benzer Avrupa gezilerinin yapılacağının müjdesini verdi. Emeği geçen tüm veli, Öğretmen, öğrenci ve personele ayrı ayrı teşekkür ederek çeşitli hediyelerde bulundu.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ