Sadece gelin ve damat oynadı

Sadece gelin ve damat oynadı

KIRIKKALE’DE KORONAVİRÜS GÖLGESİNDE İLK DÜĞÜN

KIRIKKALE’DE KORONAVİRÜS GÖLGESİNDE İLK DÜĞÜN

Sadece gelin ve damat oynadı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında aylardan sonra ilk düğün Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde gerçekleştirildi. Sadece gelin ve damadın dans edip oynadığı düğün Yahşihan ilçesindeki açık alandaki park düğün salonunda yapıldı.

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgeyle belirlenen bazı kurallara uyulmak şartıyla 1 Temmuz'da düğünler tekrar yapılmaya başlanırken Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde dünya evine giren Ecem Sena ile İsmail çiftinin düğününde koronavirüs tedbirleri alındı.

Açık alanda yapılan düğünde görevlilerce davetlilerin ateşleri ölçüldü ve konuklara maske dağıtıldı. Tüm masalara dezenfektan konulan düğünde takılar, hazırlanan bir sandığa bırakıldı. Karşılama sırasında tokalaşma ya da daha yakın temasın olmadığı düğünde sadece genç çift dans edip, oynadı.

İkinci kızını evlendirmenin ve onu yeni yuvasına kavuşturmanın mutluluğun yaşadığını ifade eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Bir babanın en mutlu anı. Başta il protokolümüz ve Yahşihan halkı olmak üzere bütün davetlilere teşekkür ederim” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü