Sadece iki ağaç bıraktılar

Sadece iki ağaç bıraktılar

HER BİRİ EN AZ 50-60 YAŞINDAYDI

Sadece iki ağaç bıraktılar

Adalet Bakanlığı tarafından Atatürk Bulvarı üzerindeki MKE eski Lojmanlarının bulunduğu sahada temel kazısı yapılan ?Adliye Sarayı? için alandaki tüm ağaçlar yok edildi. Alanda sadece iki ağaç kaldı.

HER BİRİ EN AZ 50-60 YAŞINDAYDI

Adalet Bakanlığı tarafından Atatürk Bulvarı üzerindeki MKE Kurumu eski Lojmanlarının bulunduğu alanda hafriyatına başlanan yeri Adliye Sarayı binası izcin alanda her biri en 50-60 yaşında olan ağaçların tümü kesildi. Aralarında meyve ağaçları, akasyalarında bulunduğu ağaçlar buldozerlerin darbeleriyle yerle bir edildiği ileri sürüldü.  Alanda devam eden hafriyatın önümüzdeki günlerde tamamlanması beklenirken inşaat temelinin en kısa sürede açılacağı belirtildi.

HER ZAMAN AĞAÇLARIN KESİLMEYECEĞİ SÖYLENİR

Bu tür kamu kurumları tarafından yapılacak olan inşaat öncesi alanda bulunan yeşile dokunulmayacağı hep söylenir. Tıpkı geçtiğimiz yıllarda şu anda hizmet vermekte olan Hükümet Konağı inşaatı başlamadan önce alandaki ağaçların hiç birisine dokunulmayacağı sökülmesi gerekenlerinde başka yere nakledileceği şeklindeki sözler gibi.  Adliye Sarayı binasının sahasında da onlarca ağaç yerle bir edilirken sadece birkaç ağacın bırakılması dikkat çekti.  



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü