Saddam´ın Irak´ı, Esad´ın Suriye´si de başkanlıkla yönetiliyordu

Saddam´ın Irak´ı, Esad´ın Suriye´si de başkanlıkla yönetiliyordu

2015, MÜSLÜMAN İÇİN KAN, İŞGAL VE GÖZYAŞI

Saddam´ın Irak´ı, Esad´ın Suriye´si de başkanlıkla yönetiliyordu

Türkiye´nin en önemli gündem maddesinin Başkanlık tartışması değil, bölücü terör olduğunu vurgulayan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, ?Saddam´ın Irak´ı, Esad´ın Suriye´si de başkanlıkla yönetiliyordu? dedi.

2015, MÜSLÜMAN İÇİN KAN, İŞGAL VE GÖZYAŞI

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Vurgun 2015 yılını değerlendirdiği basın açıklamasında, dünyanın en güçlü devletlerinden İngiltere ve Almanya´nın başkanlıkla yönetilmediğini, sorunları çözecek olan anahtarın Başkanlık Sistemi olmadığını ifade etti. Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Vurgun, parti il binasında düzenlediği basın açıklamasında 2015 yılını geride bırakırken herkesin vicdanını muhasebeye çekmesi gerektiği üzerinde durdu. 2015 yılının Müslüman için üç kelimeyle özetlenmesi gerektiğini, bunların ?kan, işgal ve gözyaşı? olduğunu belirten Vurgun, ?İslam Dünyası, Haçlı Seferleri, Moğol İstilası ve Osmanlı´nın yıkılışından sonra en büyük felaketini yaşıyor. Bugün nerede kesif bir duman yükseliyorsa orası mutlaka bir İslam ülkesidir? diye konuştu.

2015 YILI TÜRKİYE İÇİN DE KARANLIK VE KAYIP BİR YIL

İslam ülkelerinin birer birer parçalanırken adım adım Büyük İsrail Projesi´nin hayata geçirildiğini iddia eden Faruk Vurgun, 2015 yılının Türkiye için de karanlık ve kayıp bir yıl olarak tarihe geçtiğini kaydetti. Vurgun, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Ülkemiz üzerinde oynanan kanlı oyunlar ve sinsi planlar 2015 yılında artarak hız kazanmıştır. Her gün birkaç şehit haberiyle sarsılıyoruz. Okullar boşaltılıyor, mahalleler boşaltılıyor, şehirler boşaltılıyor. Güneydoğu´da öğretmenler izinli. 155 bin öğrenci okula gidemiyor. Hendekler sadece sokakları değil, gönülleri de birbirinden ayırıyor.?

ALMANYA VE İNGİLTERE´DE BAŞKANLIK YOK AMA IRAK VE SURİYE´DE VARDI

Türkiye´nin en önemli gündem maddesinin Başkanlık tartışması olmadığı, bölücü terör olduğunu vurgulayan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, ?Asıl olan yönetim sistemi değil, üretim sistemidir? diye konuştu. Vurgun, sözlerini şöyle tamamladı: ?Dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olan İngiltere´nin yönetim sistemi, başkanlık değil, meşruti krallık. Dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olan Almanya´nın yönetim sistemi Başkanlık değil, Türkiye gibi parlamenter sistemdir. Ama Saddam´ın Irak´ı, Esad´ın Suriye´si Başkanlık sistemiyle yönetiliyordu.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız